Φιλική νίκη για τον Παναιτωλικό κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα
i

© Intime

Φιλική νίκη για τον Παναιτωλικό κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα

Sportal newsroom 22:30 - 12.08.2023 / Ανανεώθηκε: 22:33 - 12.08.2023

Ο Παναιτωλικός πήρε τη νίκη με 2-1 κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες» σε φιλική αναμέτρηση που έδωσαν οι δύο ομάδες.

Στην πρόβα τζενεράλε εν όψει της έναρξης του ελληνικού πρωταθλήματος ο Παναιτωλικός παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, ήταν ανώτερος και πανηγύρισε τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες» με 2-1

Ο Θανάσης Στάικος παρέταξε την ομάδα του με 4-3-3, με τον Κλέιμαν να είναι κάτω από τα δοκάρια και τους Σόρια, Κιάκο, Παντελάκη και Εραμούσπε να αποτελούν την τετράδα της άμυνας. Καραχάλιος, Τζίνο και Ριένστρα ήταν στα χαφ, ο Παμλίδης δεξιά στην επίθεση, ο Τζίμας αριστερά και ο Κόντε στην κορυφή.

Από την πλευρά του ο Γκάμπριελ Σούρερ ξεκίνησε τον Παναιτωλικό με 3-4-3. Ο Καπίνο ήταν κάτω από την εστία, οι Μπρούνο Ντουάρτε, Μλάντεν και Μαλής στην τριπλέτα των στόπερ, ενώ στα μπακ/χαφ δεξιά ο Λιάβας, αριστερά ο Τορεχόν, με χαφ στον άξονα τους Μπαλντασάρα και Τσιγγάρα. Όσον αφορά την επιθετική τριπλέτα, δεξιά ήταν ο Μπουζούκης, αριστερά ο Σέρχιο Ντίας και ο Καρέλης στην κορυφή.

Μπορεί από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης οι φιλοξενούμενοι να ήταν ανώτεροι, όμως οι Ηπειρώτες κόντρα στη ροή του ματς άνοιξαν το σκορ, όταν στο 35' ο Κόντε με κεφαλιά έκανε το 1-0. Ωστόσο, λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος ο Μπαλτσαρά με μία φοβερή ενέργεια έγραψε το 1-1.

H συμβολική κίνηση των οπαδών του ΠΑΣ Γιάννινα στο 29ο λεπτό του αγώνα με τον Παναιτωλικό: «Μιχάλη ζεις για πάντα ΑΕΚτζης»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

20:02 - 12.08.2023

H συμβολική κίνηση των οπαδών του ΠΑΣ Γιάννινα στο 29ο λεπτό του αγώνα με τον Παναιτωλικό: «Μιχάλη ζεις για πάντα ΑΕΚτζης»

Σύνθημα με το όνομα του αδικοχαμένου Μιχάλη φώναξαν οι οπαδοί του ΠΑΣ Γιάννινα, κατά τη διάρκεια του φιλικού αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο γκολ, με τον Παντελάκη να σημαδεύει το δοκάρι, όμως αυτοί που το βρήκαν ήταν οι Αγρινιώτες, με τον Καρέλη να «χτυπά» στο 76', διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.