ΠΑΣ Γιάννινα: Ολοκληρώθηκε η δεύτερη εβδομάδα της προετοιμασίας

Προπόνηση ΠΑΣ Γιάννινα

i

©pasgiannina.gr

ΠΑΣ Γιάννινα: Ολοκληρώθηκε η δεύτερη εβδομάδα της προετοιμασίας

Άγγελος Φραγκισκάτος 17:09 - 15.07.2023 / Ανανεώθηκε: 17:09 - 15.07.2023

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ολοκλήρωσε με κάποια μικροπροβλήματα τη δεύτερη εβδομάδα της προετοιμασίας του. Το σημερινό (15/7) πρόγραμμα περίεχε φυσική κατάσταση και παιχνίδι κατοχής.

Με πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η δεύτερη εβδομάδα προετοιμασίας του ΠΑΣ Γιάννινα με το τεχνικό επιτελείο της ομάδας να επικεντρώνεται στην φυσική κατάσταση, ενώ στη συνέχεια οι παίκτες χωρίστηκαν σε μικρά γκρουπ, καθώς υπήρξε παιχνίδι κατοχής. 

Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με τρεξίματα και αντοχή στα σπριντ. Προληπτικά εκτός ο Μπάλαν, όπως και ο Μίνα, με τον Σούλη να κάνει θεραπεία. Στην προπόνηση δεν συμμετείχε ο Κλέιμαν ο οποίος είχε άδεια.  

Ο Μιχάλης Τσουμάνης που δοκιμάζεται περίπου μία εβδομάδα, από τον Θανάση Στάικο και τους συνεργάτες του, δεν είναι πλέον στις προπονήσεις και ενημερώθηκε να περιμένει 2-3 μέρες μέχρι να ληφθεί η τελική απόφαση για το ενδεχόμενο παραμονής του στην ομάδα.

Επόμενη προπόνηση για τους παίκτες του Θανάση Στάικου θα είναι το πρωί της Δευτέρας (17/7) στις 08:30. 

Όσον αφορά την επόμενη εβδομάδα έχουν προγραμματιστεί διπλές προπονήσεις τη Δευτέρα (17/7) και τη Τρίτη (18/7) στις 08:30 το πρωί και στις 18:00 ή 18:30 το απόγευμα, ανάλογα και με την εξέλιξη του καύσωνα. Στη συνέχεια την Τετάρτη (19/7) και Πέμπτη (20/7) θα γίνουν μόνο πρωινές προπονήσεις και τη Πέμπτη το μεσημέρι η ηπειρώτικη ομάδα θα φύγει για Αθήνα και από εκεί την Παρασκευή (21/7) θα πετάξει για Πολωνία.