Παραιτήθηκε ο Γρηγορίου από τον ΠΑΣ Γιάννινα - Ο Γεωργουλόπουλος θα είναι υπηρεσιακός ως το τέλος της χρονιάς

Μιχάλης Γρηγορίου

i

©intime

Παραιτήθηκε ο Γρηγορίου από τον ΠΑΣ Γιάννινα - Ο Γεωργουλόπουλος θα είναι υπηρεσιακός ως το τέλος της χρονιάς

Άγγελος Φραγκισκάτος 19:00 - 21.04.2024 / Ανανεώθηκε: 13:20 - 22.04.2024

Ο Μιχάλης Γρηγορίου παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία του ΠΑΣ Γιάννινα, με τον Γιώργο Γεωργουλόπουλο να αναλαμβάνει χρέη υπηρεσιακού, μετά τον υποβιβασμό της ομάδας.

Την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία του ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε το απόγευμα της Κυριακής (21/4) ο Μιχάλης Γρηγορίου στη συνέντευξη Τύπου, μετά την ήττα στις Σέρρες από τον Πανσερραϊκό (2-1), για την 5η αγωνιστική των playouts της Stoiximan Super League.

Θυμίζουμε πως ο 51χρονος τεχνικός που ανέλαβε τον «Αγιαξ της Ηπείρου» στο φινάλε του πρώτου γύρου όπου και ήταν ουραγός, δεν κατάφερε να τον οδηγήσει στην παραμονή του στη μεγάλη κατηγορία.

«Συγχαρητήρια στον Πανσερραϊκό για την παραμονή, επικυρώθηκε σήμερα. Είχα έρθει σε δύσκολες εποχές. Χθες μετά τα αποτελέσματα η ομάδα υποβιβάστηκε. Άσχετα ποιος θα είναι ιδιοκτήτης να φανεί η επόμενη ημέρα.

Δηλώνω ότι έκλεισε ο κύκλος ο δικός μου στον ΠΑΣ Γιάννινα. Προσπαθήσαμε πολύ, κατά διαστήματα παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Η σχέση μου είναι άριστη με τον οργανισμό του ΠΑΣ Γιάννινα και με τους φιλάθλους.

Πρέπει να αποχωρήσω για να μην διαταραχτεί η σχέση μου. Αποχωρώ σήμερα. Κάναμε μια αξιοπρεπέστατη εμφάνιση», ανέφερε ο Έλληνας τεχνικός.

Όσον αφορά τον αντικαταστάτη του Μιχάλη Γρηγορίου, στον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννινα θα κάθεται ως υπηρεσιακός ο Γιώργος Γεωργουλόπουλος στα δύο και τελευταία εναπομείναντα παιχνίδια για την ολοκλήρωση των playouts με Κηφισιά (εκτός έδρας) και Βόλο (εντός έδρας).

Ο Γεωργουλόπουλος βρίσκεται από το Δεκέμβριο του 2023 στο προπονητικό τιμ της ομάδας της Ηπείρου, ενώ ήταν βοηθός και επί θητείας του Γιάννη Πετράκη στον πάγκο.