Πλήγμα με Τσιντώτα στον ΠΑΣ Γιάννινα

Παναγιώτης Τσιντώτας

i

©Intime

Πλήγμα με Τσιντώτα στον ΠΑΣ Γιάννινα

Άγγελος Φραγκισκάτος 13:04 - 30.04.2023 / Ανανεώθηκε: 13:05 - 30.04.2023

Ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ Γιάννινα, Παναγιώτης Τσιντώτας τραυματίστηκε στο χθεσινό παιχνίδι (29/4) με τον Ιωνικό, καθώς οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο ότι έχει υποστεί θλάση.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πανηγύρισε μία μεγάλη νίκη στη Νίκαια κόντρα στον Ιωνικό με 2-0, για την πέμπτη αγωνιστική των playouts της Stoiximan Super League.

Η ομάδα του Θανάση Στάικου πέρα από τη νίκη που έκανε, «έχασε» και τον βασικό της τερματοφύλακα, Παναγιώτη Τσιντώτα, καθώς έγινε αναγκαστική αλλαγή στον αγώνα. 

Η βαθμολογία των playouts και το πρόγραμμα της επόμενης αγωνιστικής
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:23 - 29.04.2023

Η βαθμολογία των playouts και το πρόγραμμα της επόμενης αγωνιστικής

Ο ΠΑΣ Γιάννινα με τη νίκη που πέτυχε κόντρα στον Ιωνικό, έκανε ένα μεγάλο βήμα για την παραμονή στη κατηγορία, ενώ ο Λεβαδειακός έμεινε στη τελευταία θέση της κατάταξης. Μπλέξιμο για την ομάδα της Νίκαιας.

Συγκεκριμένα ο Έλληνας τερματοφύλακας αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον δεξιό του προσαγωγό που είχε ως αποτέλεσμα να αντικατασταθεί στο 50ο λεπτό της αναμέτρησης και στη θέση του να περάσει ο αναπληρωματικός κίπερ των Ηπειρωτών, Βασίλης Αθανασίου. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο ότι ο 29χρονος έχει υποστεί θλάση. 

Επίσης αυτό ήταν το τελευταίο παιχνίδι του Τσιντώτα με την φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του.