«Πρώτη» για Γκάρο στα Γιάννινα
i

©printscreen

«Πρώτη» για Γκάρο στα Γιάννινα

Ιάσονας Τσίλης 12:11 - 08.08.2023 / Ανανεώθηκε: 12:11 - 09.08.2023

Ο Χουάν Γκάρο είχε την πρώτη του συνάντηση με συμπαίκτες και προπονητικό τιμ στα Γιάννινα, ενώ έκανε και ένα μικρό ζέσταμα.

Ο 30χρονος εξτρέμ, ο οποίος ήρθε στα Γιάννινα με τη μορφή δανεισμού απ' την Ουρακάν, πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και την Τετάρτη (09/08), θα ανακοινωθεί και επίσημα απ' τους Ηπειρώτες.

Την Τρίτη (08/08), Ο Χουάν Γκάρο επισκέφθηκε για πρώτη φορά το προπονητικό κέντρο της ομάδας και γνώρισε συμπαίκτες και τεχνικό επιτελείο, ενώ παράλληλα έτρεξε σε χαλαρό ρυθμό.

Μάλιστα είχε και μια ιδιωτική συνομιλία με τον προπονητή της ομάδας Θανάση  Στάικο, ο οποίος θέλησε να τον υποδεχτεί και να του εξηγήσει το πλάνο για την ομαλή ένταξη του.

Υπολογίζεται ότι είναι δύσκολο να προλάβει την πρώτη αγωνιστική της Super League, όταν και ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται την Κηφισιά στις 19/08. Παρόλα αυτά, εκείνος θα προσπαθήσει να μπει στο κλίμα το γρηγορότερο δυνατόν.

Το θετικό είναι, ότι στην πρώην ομάδα του προπονούνταν κανονικά και δεν απέχει πολύ απ' το να βρεθεί σε πλήρη αγωνιστικό ρυθμό.