Θέλει «πακέτο» τα αδέρφια Πήλιου η ΑΕΚ – Τι ισχύει με Ολυμπιακό

Πήλιος και Μορέιρα με τον Χατζισαφί.

i

©intime

Θέλει «πακέτο» τα αδέρφια Πήλιου η ΑΕΚ – Τι ισχύει με Ολυμπιακό

Γιώργος Σακελλαρίου 16:24 - 24.05.2023 / Ανανεώθηκε: 17:11 - 24.05.2023

Τα σενάρια θέλουν την ΑΕΚ να επιθυμεί την απόκτηση των Σταύρου και Αλέξανδρου Πήλιου. Ζορίζει η παραμονή του Μορέιρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Σταύρος Πήλιος φερόταν να έχει κλείσει στον Ολυμπιακό.

Εδώ και μέρες, όμως, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ΑΕΚ δεν έχει εγκαταλείψει την περίπτωση του 22χρονου αριστερού μπακ του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Πήλιος είχε μία εξαιρετική σεζόν με την ομάδα της Ηπείρου με 24 συμμετοχές και δύο ασίστ και όλα δείχνουν ότι δίνουν μάχη για την απόκτησή του Ολυμπιακός και ΑΕΚ.

Η Ένωση, μάλιστα, φέρεται να θέλει να κλείσει και τον αδερφό του Αλέξανδρο και να πάρει «πακέτο» τα δύο αδέρφια. Ο 19χρονος Αλέξανδρος Πήλιος (1/10/2003) ήταν ο βασικός δεξιός μπακ της Κ19 του ΠΑΣ. Έκανε 23 συμμετοχές και πέτυχε 1 γκολ φέτος, ενώ έχει κληθεί αρκετές φορές στις μικρές Εθνικές ομάδες.

Σε κάθε περίπτωση τα ελληνόπουλα του ΠΑΣ Γιάννινα απασχολούν τις μεγάλες ομάδες, αφου ο Ολυμπιακός έχει στο στόχαστρο και τον Νίκο Λώλη, ο οποίος έπαιζε στην Κ19 των Ηπειρωτών και είχε μία πολύ καλή σεζόν φέτος, με 24 παιχνίδια, πέντε γκολ και τέσσερις ασίστ.

Σε ό,τι αφορά τον Μέντες Μορέιρα, είναι ένα από συμβόλαια που λήγουν το προσεχές καλοκαίρι. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός από τη Γουινέα είχε γεμάτη σεζόν με 31 συμμετοχές, 1 γκολ και 5 ασίστ. Βοήθησε αρκετά τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά υπήρχαν και αγώνες στους οποίους «εξαφανιζόταν».

Οι Ηπειρώτες θέλουν να τον κρατήσουν και είχαν επαφές με την πλευρά του, αλλά διαπιστώθηκε διαφορά στο οικονομικό, διότι ο παίκτης θέλει αύξηση αποδοχών. Είναι δύσκολο να τον ικανοποιήσει ο ΠΑΣ Γιάννινα και οι πιθανότητες παραμονής δεν είναι πολλές, αλλά όσο δεν βρίσκει ομάδα ο Μορέιρα η ανατροπή δεν μπορεί να αποκλειστεί.