Διαζύγιο με Πάβλοβετς - Οι εξελίξεις με Μούλα και Ακούνια
i

© PrtScr

Διαζύγιο με Πάβλοβετς - Οι εξελίξεις με Μούλα και Ακούνια

Γιάννης Λιβανός • 17:42 - 22.01.2024

Τη διακοπή του δανεισμού του Αλεξάντρ Πάβλοβετς έκανε γνωστή η Λαμία, ενώ παράλληλα «τρέχoυν» και οι υποθέσεις των Μούλα και Ακούνια.

Παρελθόν από τον ΠΑΣ Λαμία αποτελεί και επίσημα ο Πάβλοβετς, του οποίου ο δανεισμός διακόπηκε κοινή συναινέσει. Με μία απλή και λιτή ανακοίνωση η ομάδα της Φθιώτιδας ανακοίνωσε το πρόωρο αντίο του Λευκορώσου κεντρικού αμυντικού, που πρόλαβε να αγωνιστεί σε έντεκα παιχνίδια με την φανέλα της Λαμίας σκοράροντας κι ένα τέρμα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την κοινή συναινέσει διακοπή του συμβολαίου δανεισμού του ποδοσφαιριστή Aliaksandr Paulavets. Ο 27χρονος Λευκορώσος αμυντικός έγινε μέλος της ομάδας μας τον Ιανουάριο του 2023, με την μορφή δανεισμού από την Όρενμπουργκ της Ρωσίας και έχει σημειώσει 11 συμμετοχές με τη φανέλα του συλλόγου. Η ΠΑΕ Λαμία τον ευχαριστεί για την μέχρι σήμερα συνεργασία και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του!»

Την πόρτα της εξόδου ωστόσο αναμένεται να «ανοίξουν» και άλλοι δύο ποδοσφαιριστές της Λαμίας. Ο λόγος για τον Άλεξ Μούλα που έχει συνδεθεί τον τελευταίο καιρό με την Ταραγόνα. Όπως τονίζεται στα δημοσιεύματα από την Ιβηρική Χερσόνησσο, η επιστροφή του στην πατρίδα του, έχει να κάνει με το γεγονός πως στην ομάδα της Φθιώτιδας  ο Μούλα δεν έχει βρει τον χρόνο συμμετοχής που θα επιθυμούσε να έχει και ως εκ τούτου έψαξε νέα ποδοσφαιρική στέγη.

Εξελίξεις φαίνεται πως θα σημειωθούν και στην περίπτωση του Ματίας Ακούνια ύστερα από ποστάρισμα του τελευταίου που άφησε αιχμές για αποχώρηση από τη Λαμία. Συγκεκριμένα μετά τη χθεσινή νίκη της Λαμίας επί της Κηφισιάς με 4-1, ο 31χρονος άσος αποκάλυψε πως αυτό το ματς ήταν το τελευταίο του παιχνίδι με τα «κυανόλευκα». Στους λογαριασμούς του στα social media έκανε story με μια φωτογραφία του από το παιχνίδι στο «Αθανάσιος Διάκος» γράφοντας ως λεζάντα «the last dance».

Αν και ακόμη δεν έχει γίνει επισήμως γνωστό κάτι για τον Ακούνια, η συγκεκριμένη δημοσίευση μοιάζει με «προάγγελο» αποχώρησης. Φήμες αναφέρουν ότι ο Ουρουγουανός ποδοσφαιριστής πρέπει να φύγει από τη χώρα μας για προσωπικούς λόγους

Υπενθυμίζεται ότι ο Ακούνια αποκτήθηκε φέτος το καλοκαίρι από τη Λαμία προσφέροντας σε μεγάλο βαθμό στο τιμ του Βόκολου. Έχει αγωνιστεί 16 φορές, πετυχαίνοντας τρία τέρματα, ενώ πρόλαβε να μοιράσει και μία τελική πάσα.