Τελειώνει η μεταγραφή του Παυλίδη στη Στουτγκάρδη με 10 εκατ. ευρώ

Βαγγέλης Παυλίδης

i

©Photo by Joris Verwijst/BSR Agency/Getty Images

Τελειώνει η μεταγραφή του Παυλίδη στη Στουτγκάρδη με 10 εκατ. ευρώ

Κώστας Τόπας 14:03 - 21.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:05 - 21.07.2023

Ενα βήμα μακριά από την Στουτγκάρδη φαίνεται πως είναι ο Βαγγέλης Παυλίδης, σύμφωνα με τον Νικολό Σιρά.

Περιζήτητος στην Ευρώπη ο Βαγγέλης Παυλίδης. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στη Γερμανία, τόσο η Στουτγκάρδη όσο και η Γκλάντμπαχ έχουν στο στόχαστρό τους τον 24χρονο Έλληνα διεθνή επιθετικό. Η τελευταία μάλιστα, ψάχνει για τον αντικαταστάτη του Μάρκους Τουράμ, που θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ιντερ και έχει στη λίστα της τον Παυλίδη που την περασμένη σεζόν πέτυχε 11 γκολ.

Ωστόσο, ο Νικολό Σιρά τονίζει ότι ο Βαγγέλης Παυλίδης βρίσκεται ένα βήμα από την Στουτγκάρδη, η οποία είναι διατεθειμένη να βγάλει 10 εκατομμύρια ευρώ από τα ταμεία της για να πείσει την Άλκμααρ να τον παραχωρήσει. Η ολλανδική ομάδα δεν είναι αρνητική στην αποχώρηση του 24χρονου φορ από τη στιγμή μάλιστα που θα κρατήσει και ποσοστό μεταπώλησης, ύψους 10% από μελλοντική πώληση. 

Οπως αναφέρει μάλιστα, ο Παυλίδης θα βάλει την υπογραφή του σε πολυετές συμβόλαιο και πλέον φαίνεται πως είναι θέμα χρόνου, ώστε ο νεαρός επιθετικός να αποχωρήσει από την Άλκμααρ, μετά από 47 γκολ και 21 ασίστ που έχει πετύχει σε 91 συμμετοχές με την ολλανδική ομάδα.