Πλησιάζει στη Σεβίλλη ο Παυλίδης!

Βαγγέλης Παυλίδης

i

© Photo by ANP via Getty Images/Ideal Images

Πλησιάζει στη Σεβίλλη ο Παυλίδης!

Μαρία Δαλιάνη • 23:47 - 24.08.2023 / Ανανεώθηκε: 17:56 - 05.12.2023

Μία ανάσα από την Σεβίλλη φαίνεται να βρίσκεται ο Βαγγέλης Παυλίδης με τον Έλληνα επιθετικό να ετοιμάζει βαλίτσες για την Ισπανία.

Στην Ισπανία και στην Σεβίλλη φαίνεται πως θα συνεχίσει την καριέρα του ο Βαγγέλης Παυλίδης, καθώς όπως όλα δείχνουν ο Έλληνας επιθετικός, η Άλκμααρ και η Σεβίλλη έχουν έρθει σε συμφωνία για την παραχώρηση του.

Όπως αναφέρουν ισπανικά και ολλανδικά ΜΜΕ η Σεβίλλη έχει έρθει σε συμφωνία με την Άλκμααρ για την παραχώρηση του Έλληνα επιθετικού με ένα ποσό της τάξεως των 13 εκατομμύριων ευρώ συν τα μπόνους για την επίτευξη των στόχων.

Ο 25χρονος Έλληνας διεθνής τα έχει βρει σε όλα με την Σεβίλλη και θα πάρει την θέση του Ράφα Μιρ ο οποίος πιθανώς θα πάρει μεταγραφή στη Βαλένθια ενώ το όνομα του είχε ακουστεί και για τον Ολυμπιακό. 

Σε ερωτήσεις πάντως Ολλανδών δημοσιογράφων, πριν τον αγώνα με την Μπραν για το Conference League, σχετικά με το αν θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην Άλκμααρ  ο Έλληνας επιθετικός ο Παυλίδης δεν ήταν ξεκάθαρος αναφέροντας χαρακτηριστικά: 

«Δεν είναι στο χέρι μας το αν θα φύγουν ή όχι παίκτες. Το αν θα μείνω ή όχι, εξαρτάται από πολλά πράγματα, όμως δεν το σκέφτομαι, είμαι ακόμα παίκτης της ΑΖ και δίνω τον καλύτερο εαυτό μου. Είμαστε εδώ για να μιλήσουμε για το ματς, όχι για τη μεταγραφή μου. Μπορεί να φύγω, μπορεί και όχι. Θα δούμε τι θα γίνει τις επόμενες μέρες».

Αξίζει να σημειωθεί ότι την φετινή σεζόν ο Έλληνας επιθετικός έχει σκοράρει ήδη τρεις φορές σε τέσσερα ματς ενώ συνολικά με την φανέλα της Άλκμααρ μετράει 50 γκολ και 23 ασσίστ σε 95 παιχνίδια.