Η Γαλατασαράι θέλει τον Δουβίκα και δίνει οκτώ εκατομμύρια ευρώ στην Ουτρέχτη

Τάσος Δουβίκας

i

©Intime

Η Γαλατασαράι θέλει τον Δουβίκα και δίνει οκτώ εκατομμύρια ευρώ στην Ουτρέχτη

Κώστας Τσιακλής 15:40 - 14.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:43 - 14.06.2023

Η Γαλατασαράι θέλει να αποκτήσει τον Τάσο Δουβίκα από την Ουτρέχτη και φέρεται να προσφέρει οκτώ εκατομμύρια ευρώ στον ολλανδικό σύλλογο.

Η Γαλατασαράι φαίνεται να έχει βάλει στο στόχαστρο της τον Τάσο Δουβίκα και σύμφωνα με τουρκικά μέσα έχει ήδη καταθέσει πρόταση οκτώ εκατομμυρίων στην Ουτρέχτη.

Ο Τάσος Δουβίκας πραγματοποίησε μια εξαιρετική σεζόν με την Ουτρέχτη και τα επιτεύγματα του φαίνεται να μην αφήνουν αδιάφορες αρκετές ομάδες του εξωτερικού. Μια από αυτές που έχουν επιδείξει το ενδιαφέρον τους για τον Έλληνα επιθετικό είναι η Γαλατασαράι.

Οι πρωταθλητές Τουρκίας θέλουν να είναι πανέτοιμοι για τη νέα σεζόν που θα συμμετάσχουν στο Champions League και μοιάζει να ψάχνουν ενίσχυση στην κορυφή της επίθεσης. Μάλιστα το ενδιαφέρον του συλλόγου είναι ιδιαίτερα ζεστό αφού σύμφωνα με τουρκικά μέσα η Γαλατασαράι έχει προσφέρει ήδη οκτώ εκατομμύρια ευρώ στην Ουτρέχτη για την απόκτηση του Δουβίκα. Στο πρόσφατο παρελθόν είχε αναφερθεί επίσης πως για τον 23χρονο ενδιαφέρεται και η Γκλάντμπαχ.

Ο Δουβίκας βρίσκεται στην Ουτρέχτη από το καλοκαίρι του 2021 και τη φετινή σεζόν έχει καταγράψει 22 γκολ και τέσσερις ασίστ σε 38 συμμετοχές. Τα 19 τέρματα που πέτυχε στο πρωτάθλημα ήταν αρκετά για να τον αναδείξουν πρώτο σκόρερ στο ολλανδικό πρωτάθλημα μαζί με τον Τσάβι Σίμονς της Αιντχόφεν. Η αύξηση της απόδοσης του είναι εμφανής αφού στην πρώτη του χρονιά είχε 10 γκολ και τρεις ασίστ σε 37 εμφανίσεις.

Παρά τα φοβερά του στατιστικά ο Γκουστάβο Πογέτ είχε αποφασίσει να μην τον καλέσει στην κλήση της Εθνικής Ελλάδας για τα δύο παιχνίδια που ακολουθούν για τα προκριματικά του Euro 2024. Τελικά ο Δουβίκας στάθηκε ιδιαίτερα τυχερός αφού ο τραυματισμός του Φώτη Ιωαννίδη τον έφερε τελικά στην αποστολή για τα παιχνίδια με Ιρλανδία (16/06) και Γαλλία (19/09).

Υπενθυμίζουμε τι είχε πει ο Γκουστάβο Πογέτ για τη μη κλήση του Τάσου Δουβίκα και του Κώστα Φορτούνη: «Είναι απλό. Όταν είσαι ο προπονητής της Εθνικής η δουλειά σου είναι να διαλέξεις τους παίκτες που θεωρείς ότι είναι καλύτεροι, γι' αυτά τα δύο ματς. Αν οι επιλογές είναι καλές και όλα πάνε καλά είσαι καλός προπονητής, αν όχι είσαι θα το ξέρουμε σε 5-6 μέρες».