Αποκαλύψεις από τον Πέδρο Μαρτίνς: «Τρεις παίκτες μου είχαν δωροδοκηθεί»!

Πέδρο Μαρτίνς

i

©Intime

Αποκαλύψεις από τον Πέδρο Μαρτίνς: «Τρεις παίκτες μου είχαν δωροδοκηθεί»!

Sportal newsroom 17:56 - 18.01.2024

Σε κατάθεση που έδωσε στη δίκη γνωστού ατζέντη, ο Πέδρο Μαρτίνς αποκάλυψε ότι τρεις παλιοί του παίκτες στη Ρίο Άβε είχαν δωροδοκηθεί.

Απίστευτες αποκαλύψεις από τον Πέδρο Μαρτίνς! Σε διαδικτυακή κατάθεση που έδωσε από το Κατάρ, ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, ο οποίος ήταν μάρτυρας στην δίκη του ατζέντη Σέζαρ Μποναβετούρα που κατηγορείται ότι δωροδοκούσε παίκτες για λογαριασμό της Μπενφίκα, ανέφερε ότι στο παρελθόν παίκτες του είχαν δωροδοκηθεί.

Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος προπονητής μίλησε για ένα παιχνίδι της σεζόν 2015-16, όταν ήταν στον πάγκο της Ρίο Άβε και είπε: «Λίγες ημέρες πριν το παιχνίδι με την Μπενφίκα, τρεις παίκτες μου, ο Κάσιο, ο Λιον και ο Μαρσέλο ήρθαν στο γραφείο μου και με ενημέρωσαν ότι είχαν δωροδοκηθεί από έναν ατζέντη, ο οποίος τους ζήτησε να χάσουμε το προσεχές παιχνίδι.

Ένιωθαν εξαιρετικά άβολα και μου ζήτησαν να μην τους βάλω να παίξουν, διότι σε περίπτωση κακής απόδοσης, θα τους σταύρωναν. Δεν θυμάμαι τι ποσά μου είπαν. Εγώ ενημέρωσα αμέσως τον πρόεδρο και έθεσα το θέμα στα αποδυτήρια. Τελικά, έβαλα τους δύο να παίξουν και δεν θυμάμαι κάποιος από αυτούς να είχε μειωμένη απόδοση».