Ο Πέδρο πρέπει να πληρώσει ένα εκατ. ευρώ στην Ρόμα αν συνεχίσει στην Λάτσιο

Πέδρο

i

Πέδρο/PrtScr

Ο Πέδρο πρέπει να πληρώσει ένα εκατ. ευρώ στην Ρόμα αν συνεχίσει στην Λάτσιο

Κώστας Τόπας 11:50 - 06.04.2023

Ο εξτρέμ της Λάτσιο, Πέδρο, θα πρέπει να πληρώσει προσωπικά μια σημαντική αμοιβή στην πρώην ομάδα του Ρόμα, εάν συμφωνήσει σε επέκταση συμβολαίου με τους «λατσιάλι».

Σύμφωνα με το «Il Messaggero», υπάρχει μια ρήτρα που περιλαμβανόταν στο συμβόλαιο του Ισπανού κατά την υπογραφή του στη Λάτσιο, ότι εάν συμφωνούσε να παρατείνει την παραμονή του πέρα ​​από την αρχική του διετής συμφωνία, θα έπρεπε να πληρώσει σχεδόν 1 εκατομμύριο ευρώ στην πρώην ομάδα του, Ρόμα.

Το μέλλον του 35χρονου στο «Ολίμπικο» παραμένει αβέβαιο, καθώς το συμβόλαιό του λήγει στα τέλη Ιουνίου και δεν έχει ακόμη συμφωνηθεί επίσημη επέκταση. Ο Πέδρο είναι ο πρώτος παίκτης που μετακόμισε από τη Ρόμα στη Λάτσιο μετά τον τερματοφύλακα Αστουτίλο Μαλτζόλιο το 1985, αφού έμεινε εκτός σχεδίων του Ζοσέ Μουρίνιο όταν ο Πορτογάλος ανέλαβε τους «τζιαλορόσι».

Ο Πέδρο πήρε την τολμηρή απόφαση να υπογράψει στη Λάτσιο μετά από μόλις μία σεζόν με τη Ρόμα, η οποία ήθελε απεγνωσμένα να μειώσει τις απολαβές του. Ενα αίτημα το οποίο είχε απορρίψει ο 35χρονος άλλοτε μεσοεπιθετικός της Μπαρτσελόνα.

Δημήτρης Κεραμίτσης: Ο 18χρονος Θεσσαλονικιός που έχει «τρελάνει» τον Μουρίνιο στη Ρόμα (vids)
SERIE A

08:45 - 06.04.2023

Δημήτρης Κεραμίτσης: Ο 18χρονος Θεσσαλονικιός που έχει «τρελάνει» τον Μουρίνιο στη Ρόμα (vids)

Από τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα της Θεσσαλονίκης στην Ιταλία και την Ρόμα. Ο Δημήτρης Κεραμίτσης χάρισε στην U-19 των «τζιαλορίσι» την πρόκριση στον τελικό Κυπέλλου και «τρέλανε» τον Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος παρακολούθησε τον 18χρονο Έλληνα αμυντικό από τις εξέδρες.

Στην Ιταλία θεωρούν ότι μια συμφωνία για την επέκταση της τρέχουσας συμφωνίας του Πέδρο εξαρτάται από την πρόκριση για το Champions League της επόμενης χρονιάς. Η Λάτσιο βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη δεύτερη θέση στον πίνακα της Serie A με πέντε βαθμούς πλεονέκτημα έναντι της Ρόμα στην πέμπτη θέση.