Πελεγκρίνι: «Φτάνουμε στον τελικό συνειδητοποιημένοι, όταν θα έρθει η κατάλληλη ώρα θα μιλήσει ο Μουρίνιο για το μέλλον του»
i

©Glomex

Πελεγκρίνι: «Φτάνουμε στον τελικό συνειδητοποιημένοι, όταν θα έρθει η κατάλληλη ώρα θα μιλήσει ο Μουρίνιο για το μέλλον του»

Άγγελος Φραγκισκάτος 21:48 - 30.05.2023 / Ανανεώθηκε: 21:50 - 30.05.2023

Ο Μάνουελ Πελεγκρίνι μίλησε στη συνέντευξη Τύπου της Ρόμα για την πορεία των «τζιαλορόσι» στο Europa League, αλλά επίσης αναφέρθηκε και για το μέλλον του Ζοσέ Μουρίνο στην ομάδα.

Ο Μάνουελ Πελεγκρίνι μίλησε στη συνέντευξη Τύπου της Ρόμα, ενόψει του αυριανού τελικού (31/5, 22:00) στο Europa League ανάμεσα στους «τζιαλορόσι» και στη Σεβίλλη

Ο Ιταλός μέσος μίλησε για τη φετινή πορεία της Ρόμα στο Europa League, αλλά επίσης αναφέρθηκε και για το μέλλον του Ζοσέ Μουρίνο στην ιταλική ομάδα. 

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο Ιταλός ποδοσφαιριστής: 

Σχετικά με το πώς νιώθει η Ρόμα στον τελικό του Europa League: «Ας πούμε ότι φτάνουμε σε αυτό το τελικό συνειδητοποιημένοι, γιατί όταν έρχεσαι να παίξεις ένα παιχνίδι σαν αυτό, έχεις κάνει ένα ταξίδι που σου άφησε κάτι. Ξέρουμε πόσο θέλαμε να είμαστε εδώ σήμερα ή αύριο, οπότε θα χρησιμοποιούσα τη λέξη συνειδητοποιημένος. Η ένταση είναι φυσιολογική γιατί είναι τελικός. Το να φτάσεις ως εδώ έχει φέρει τόσες πολλές θυσίες και είναι σωστό να έχεις αυτό το συναίσθημα που σε οδηγεί να κάνεις τα πράγματα καλύτερα». 

Ερωτηθείς για το μέλλον του Ζοσέ Μουρίνιο στην ομάδα: «Όπως είπε και πριν, μιλήσαμε ο ένας στον άλλον με κάθε ειλικρίνεια και είναι σωστό αυτά τα πράγματα να παραμένουν μεταξύ μας. Όταν θα έρθει η κατάλληλη ώρα θα είναι εκείνος που θα μιλήσει για το μέλλον του». 

Σχετικά με το πώς νιώθει που θα παίξει σε δυο ευρωπαϊκούς τελικούς ως αρχηγός της Ρόμα ανέφερε: «Το μεγαλύτερο πράγμα που μπορεί να μείνει μαζί σου είναι να μην συμβιβάζεσαι ποτέ. Πέρυσι δώσαμε το 100% μας στο Conference League και η νίκη ήταν απίστευτη. Δώσαμε το 100% στο Europa League και πλέον επιθυμία μας είναι να το κερδίσουμε ξανά. Αφήσαμε τα πάντα στο γήπεδο, ακόμα κι όταν δεν ήταν αρκετά. Είμαστε εδώ και είμαστε ευγνώμονες για τον δρόμο που ακολουθήσαμε. Τόσα πολλά παιχνίδια εντός ή εκτός και έντεκα παίκτες μπήκαν στο γήπεδο. Αυτός ο τελικός είναι η κορωνίδα ενός ταξιδιού και ανυπομονούμε να το παίξουμε». 

Αναφορικά με τις ισπανικές ομάδες για το γεγονός ότι δείχνουν να τα πηγαίνουν τόσο καλά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, είπε: «Νομίζω ότι εξαρτάται γιατί έχουν συνηθίσει να παίζουν αυτά τα παιχνίδια με αυτή την ένταση. Αλλά και για αυτούς θα είναι δύσκολο. Είμαστε περήφανοι που είμαστε εδώ, έχουμε κάνει πολύ δρόμο». 

Σχετικά με το πώς αισθάνονται οι παίκτες όταν κατηγορούνται ότι ''παρκάρουν το λεωφορείο'' για να εξασφαλίσουν νίκες: «Γελάμε. Πάντα αναλύαμε τους αντιπάλους, αναλύοντας τον καλύτερο τρόπο για να περιορίσουμε τις δυνάμεις τους και αφού είμαστε εδώ, θα έλεγα ότι είμαστε εκεί σε αντίθεση με τους εντός έδρας».