On fire Πέλκας: Σκόραρε κόντρα στον Γιαννώτη από τα τριάντα μέτρα (vid)

On fire Πέλκας: Σκόραρε κόντρα στον Γιαννώτη από τα τριάντα μέτρα (vid)

Δημήτρης Χούπης 22:00 - 05.05.2024 / Ανανεώθηκε: 22:31 - 18.05.2024

Ο Δημήτρης Πέλκας είναι on fire, αφού σκόραρε ξανά, αυτή τη φορά με μία... οβίδα από τα τριάντα μέτρα κόντρα στον συμπατριώτη του Ανδρέα Γιαννιώτη.

Συνεχίζει να είναι on fire ο Δημήτρης Πέλκας. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός για ξανά έγινε πρωταγωνιστής σε αγώνα της Μπασάκσεχιρ, αυτή τη φορά κόντρα στην Κασίμπασα.

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, στο 15ο λεπτό βρήκε χώρο έξω από την περιοχή και «δοκίμασε» το πόδι του, κάνοντας μια... οβίδα από τα τριάντα μέτρα και έστειλε την μπάλα στο βάθος της αντίπαλης εστίας. Όπου εκεί βρισκόταν ο συμπατριώτης του, Ανδρέας Γιαννιώτης.

«Ο Ολυμπιακός ετοιμάζει σύντομα πρόταση για τον Λιβάκοβιτς της Φενέρμπαχτσε»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:17 - 29.04.2024

«Ο Ολυμπιακός ετοιμάζει σύντομα πρόταση για τον Λιβάκοβιτς της Φενέρμπαχτσε»

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Τουρκία ο Ντόμινικ Λιβάκοβιτς βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, ο οποίος μάλιστα ενδέχεται να καταθέσει σύντομα πρόταση για να τον αποκτήσει.

Με αυτό το γκολ ο 30χρονος έφτασε τα έξι τέρματα στο πρωτάθλημα, αλλά και το τρίτο στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια. Δείχνοντας έτσι ότι είναι σε αρκετά καλή κατάσταση.

Στον συγκεκριμένο αγώνα βρίσκονται και άλλοι δύο γνώριμοι παίκτες. Στην άμυνα της ομάδας της Κωνσταντινούπολης βρίσκεται ο Ουσεϊνού Μπα, ενώ στην Κασίμπασα αγωνίζεται ο Τζάκσον Πορόζο. Αμφότεροι έχουν φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού.