Ο Πέλκας τραγούδησε στη σύζυγό του στην Κωνσταντινούπολη «είσαι όμορφη σαν την Ελλάδα» (vid)

Ο Πέλκας τραγούδησε στη σύζυγό του στην Κωνσταντινούπολη «είσαι όμορφη σαν την Ελλάδα» (vid)

Sportal newsroom 22:00 - 30.04.2024 / Ανανεώθηκε: 21:02 - 21.05.2024

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός γιόρτασε στην Κωνσταντινούπολη τα γενέθλια της συζύγου του Κυβέλης Μάρδα και της αφιέρωσε τραγούδι.

Ο Δημήτρης Πέλκας γιόρτασε στην Κωνσταντινούπολη τα γενέθλια της συζύγου του Κυβέλης Μάρδα.

Ο άσος της Μπασακσεχίρ, ο οποίος το τελευταίο διάστημα είναι σε εξαιρετική κατάσταση κι οδηγεί την ομάδα του σε έξοδο στην Ευρώπη, βρέθηκε σε κέντρο, όπου ήταν καλεσμένοι συμπαίκτες και φίλοι, ενώ παρών ήταν και ο διεθνής χαφ Δημήτρης Κουρμπέλης, ο οποίος παίζει δανεικός από την Τράμπζονσπορ στην Καραγκιουμρούκ.

Ο Πέλκας είχε καλέσει και τον τραγουδιστή Θέμη Παναγιωτίδη, ενώ στην σύζυγό του αφιέρωσε το τραγούδι του Πέτρου Ιακωβίδη «είσαι όμορφη σαν την Ελλάδα».

Οι στίχοι του τραγουδιού είναι: «Ξεκινάει το ταξίδι μας, με μια βόλτα στα ανοιχτά. Έρωτά μου πάρε μας και πάμε, σε ένα νησάκι αγκαλιά. Κάτω από του ουρανού το σκέπασμα, στων αστεριών σου την βροχή, δεν υπάρχει άλλη πιο ωραία, μοιάζεις με άγγελο στην γη.

Είσαι όμορφη σαν την Ελλάδα κι έχεις και έναν ήλιο στην καρδιά, τα ματάκια σου που μοιάζουνε με ουρανό, τα χειλάκια σου νερό να πιώ να δροσιστώ.

Είσαι όμορφη σαν την Ελλάδα, τι περνάω μαζί της ρε παιδιά. Χέρι χέρι κατεβήκαμε, ως το λιμάνι το πρωί, δεν υπάρχει άλλη πιο ωραία, μοιάζεις με άγγελο στην γη. Είσαι όμορφη σαν την Ελλάδα κι έχεις και έναν ήλιο στην καρδιά, τα ματάκια σου που μοιάζουνε με ουρανό, τα χειλάκια σου νερό να πιώ να δροσιστώ. Είσαι όμορφη σαν την Ελλάδα, τι περνάω μαζί της ρε παιδιά».

Η Κυβέλη έγραψε, μάλιστα, «Κωνσταντινούπολη τη νύχτα, τα καλύτερα γενέθλια».

Δείτε βίντεο με την αφιέρωση του Πέλκα.