Απίστευτο: Ξύλο μεταξύ αστυνομικών και παικτών της Βενεζουέλας στο Περού (vid)

Απίστευτο: Ξύλο μεταξύ αστυνομικών και παικτών της Βενεζουέλας στο Περού (vid)

Δημήτρης Χούπης 10:11 - 22.11.2023 / Ανανεώθηκε: 11:52 - 22.11.2023

Σκηνές χάους εκτυλίχθηκαν και στο παιχνίδι της Βενεζουέλας με το Περού, με τους παίκτες της πρώτης να πιάνονται στα χέρια με την αστυνομία μετά το τέλος του αγώνα.

Μετά τα επεισόδια στο Βραζιλία - Αργεντινή, συγκρούσεις έγιναν και στο παιχνίδι του Περού με τη Βενεζουέλα. Οι δύο ομάδες ήρθαν αντιμέτωπες στη Λίμα στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής των προκριματικών του Μουντιάλ 2026, με το παιχνίδι να λήγει ισόπαλο 1-1. Με αυτή την ισοπαλία η Βενεζουέλα βρίσκεται στην τέταρτη θέση, σε αντίθεση με το Περού που είναι τελευταίο. 

Μετά το σφύριγμα της λήξης οι παίκτες της Βενεζουέλας κατευθύνθηκαν προς τους οπαδούς που έκαναν το ταξίδι μέχρι την πρωτεύουσα του Περού για να τους χαιρετήσουν. Ωστόσο οι αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν στο σημείο δεν τους άφησαν να πλησιάσουν την εξέδρα, με αποτέλεσμα οι παίκτες της Βενεζουέλας να ζητήσουν εξηγήσεις. 

Σε εκείνο το σημείο οι δύο πλευρές είχαν μια αψιμαχία, με τους αστυνομικούς να αρχίσουν να χτυπάνε τους παίκτες. Παρόλα αυτά η ένταση δεν κράτησε για πολύ, αφού οι πιο ψύχραιμοι μπήκαν στη μέση για να ηρεμήσουν την κατάσταση.