Πετάει για Αγγλία ο Σκάρπα (pic)
i

Σκάρπα / © Intime

Πετάει για Αγγλία ο Σκάρπα (pic)

16:35 - 01.12.2022 / Ανανεώθηκε: 16:45 - 01.12.2022

Ο Γκουστάβο Σκάρπα, ο οποίος απασχόλησε το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, επισημοποίησε την άφιξη του στη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ο Γκουστάβο Σκάρπα αποτέλεσε έντονο θέμα συζήτησης για το αν θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, όμως τελικά το σίριαλ της μεταγραφής του έλαβε τέλος.

 Ο Βραζιλιάνος επιθετικός μέσος θέλησε να μοιραστεί με τους followers του το ποιος θα είναι εν τέλει ο προορισμός του και αυτός δεν θα είναι η Ελλάδα. Σε story που ανέβασε ο ίδιος αφενός έδειξε την ετοιμασία της βαλίτσας του και αφετέρου μία φωτογραφία από τον καιρό του Νότιγχαμ. 

Με αυτόν τον τρόπο θέλησε να δώσει την δική του απάντηση για τα σενάρια που υπήρχαν γύρω από το όνομα του, τονίζοντας πως θα συνεχίσει την καριέρα του στον σύλλογο της Premier League.

 Πάντως και στο παρελθόν προδιαγραφόταν πως δεν θα αφιχθεί στην ομάδα της Super League, καθώς μέσα από δηλώσεις που είχε κάνει απέρριψε το ενδεχόμενο των «ερυθρόλευκων». 

«Είχα μία συζήτηση με τον Αμπέλ Φερέιρα, επειδή αρχικά η πρόταση που μου έγινε ήταν να πάω στον Ολυμπιακό και να παίξω στο Champions League. Ο Ολυμπιακός όμως τελικά δεν προκρίθηκε στο Champions League.», είχε υποστηρίξει τον περασμένο Οκτώβρη. Μάλιστα, η συνδρομή του πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα, ήταν αυτή που έβαλε «ταφόπλακα» στην επιλογή των Πειραιωτών.

 «Κάλεσα τον Αμπέλ επειδή ήθελα την βοήθεια του, ώστε να με διευκολύνει, διότι το όνειρο μου ήταν να αγωνιστώ στην Ευρώπη. Το όνειρο μου δεν ήταν να παίξω στην Ελλάδα, αλλά θα μπορούσε να αποτελέσει έναν ενδιάμεσο σταθμό για να πάω σε ένα μεγαλύτερο πρωτάθλημα. Κι αυτός μου είπε: «Φίλε δεν πας στην Ελλάδα».