Πετράκης: «Όνειρο το Κύπελλο, χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη»

Γιάννης Πετράκης

i

©intime

Πετράκης: «Όνειρο το Κύπελλο, χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη»

Δημήτρης Χούπης 22:06 - 10.02.2024

Ο Γιάννης Πετράκης μετά τη νίκη επί του Ατρομήτου σχολίασε ότι ο Παναιτωλικός χρειαζόταν τους τρεις βαθμούς, ενώ αναφερόμενος στο Κύπελλο τόνισε ότι είναι ένα όνειρο.

Ο Παναιτωλικός πήρε μια σημαντική νίκη με 1-0 κόντρα στον Ατρόμητο και ξέφυγε από τις τελευταίες θέσεις. Πλέον η ομάδα του Αγρινίου στρέφει το βλέμμα της στον πρώτο ημιτελικό απέναντι στον Άρη. Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του Παναιτωλικού, Γιάννης Πετράκης χαρακτήρισε ότι η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος είναι ένα όνειρο, ενώ σχολίασε το πόσο σημαντική ήταν αυτή η νίκη. 

«Είμαι πολύ χαρούμενος που σκόραρε ο Νίκος. Το χρειαζόταν και το χρειαζόμασταν. Εύχομαι αυτό να είναι η αρχή και να ακολουθήσουν κι άλλα. Βρεθήκαμε από το 30' με δέκα παίκτες και θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά γιατί έδειξαν πειθαρχία, συγκέντρωση, θάρρος και αποφασιστικότητα και το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο. Αυτή τη νίκη την χρειαζόμασταν πολύ».

Για τον πρώτο ημιτελικό με τον Άρη είπε: «Το πιο σημαντικό ήταν το σημερινό. Τώρα έχουμε μπροστά μας μια πρόκριση. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και στα δύο παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας χωρίς να χάσουμε τον προσανατολισμό μας. Στο δικό μου το μυαλό πιο σημαντικό ήταν το σημερινό παιχνίδι. Το Κύπελλο είναι όνειρο, θα κάνουμε τα πάντα μήπως φτάσουμε στον τελικό, αλλά πρέπει η ομάδα να μείνει στην κατηγορία».