Πετράκης: «Το αποτέλεσμα δεν είχε σχέση με την εικόνα του αγώνα,  έχουμε ακόμα τέσσερα παιχνίδια μπροστά μας»

Γιάννης Πετράκης

i

©intime

Πετράκης: «Το αποτέλεσμα δεν είχε σχέση με την εικόνα του αγώνα, έχουμε ακόμα τέσσερα παιχνίδια μπροστά μας»

Δημήτρης Χούπης 22:20 - 06.04.2024

Ο προπονητής του Παναιτωλικού, Γιάννης Πετράκης, μετά την ήττα του Παναιτωλικού με τον Βόλο σχολίασε ότι το αποτέλεσμα δεν είχε σχέση με την εικόνα του αγώνα.

Ο Παναιτωλικός γνώρισε την ήττα με 0-1 στο Αγρίνιο από τον Βόλο και πλέον έχει μπει σε... μπελάδες. Η ομάδα του Αγρινίου με αυτή την ήττα βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με 24 βαθμούς, έναν λιγότερο από την Κηφισιά που είναι στην 12η θέση και επικράτησε λίγο νωρίτερα με 2-1 του Αστέρα στην Τρίπολη.

Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του Παναιτωλικού, Γιάννης Πετράκης, σχολίασε μεταξύ άλλων πως το αποτέλεσμα δεν είχε σχέση με την εικόνα του παιχνιδιού. Ενώ στη συνέχεια έδωσε σύνθημα ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Στο δρόμο προς τη SL2 o ΠΑΣ Γιάννινα, «διπλό» σωτηρίας για την Κηφισιά: Η βαθμολογία των playouts της Stoiximan Super League
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:57 - 06.04.2024

Στο δρόμο προς τη SL2 o ΠΑΣ Γιάννινα, «διπλό» σωτηρίας για την Κηφισιά: Η βαθμολογία των playouts της Stoiximan Super League

Ένα βήμα πιο κοντά στον υποβιβασμό είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος ηττήθηκε με 4-0 από τον ΟΦΗ. Την ίδια ώρα, η Κηφισιά πήρε μεγάλο «διπλό» στην Τρίπολη και ξέφυγε από την επικίνδυνη ζώνη. Δείτε τη βαθμολογία των playouts της Stoiximan Super League.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την ήττα της ομάδας του και τη συνέχεια: «Θεωρώ ότι στο παιχνίδι το αποτέλεσμα δεν έχει σχέση με την εικόνα του αγώνα. Χάσαμε με ένα απίθανο γκολ. Ο αντίπαλος είχε μία ευκαιρία. Είχαμε πολλές ευκαιρίες και προϋποθέσεις. Έχουμε έναν 'τελικό' μπροστά μας. Έχουμε τέσσερα παιχνίδια μπροστά μας. Συμβαίνει αυτό που συνέβη σήμερα. Το ξεχνάμε, μαθαίνουμε ότι πρέπει να μάθουμε και συνεχίζουμε στα επόμενα παιχνίδια».

Το γεγονός ότι o Παναιτωλικός είναι σε θέση υποβιβασμού: «Πάντα υπήρχε αυτό. Ο Βόλος ξέφυγε, είναι λίγα τα παιχνίδια αλλά θα δούμε».

Την αλλαγή του σχηματισμού σε 4-4-2: «Το γκολ μπαίνει ή δεν μπαίνει. Σε όλα σχεδόν τα ματς έχουμε σκοράρει. Σήμερα κάναμε ευκαιρίες και είχαμε και τις προϋποθέσεις. Πάντα βάζουμε γκολ, έχουμε δημιουργία και μπορούμε. Να είμαστε συγκεντρωμένοι και με πιο πολλή πίστη στο επόμενο παιχνίδι».