Πήρε αριστερό μπακ η Λέγκια Βαρσοβίας  και οι Πολωνοί επιμένουν για Μλαντένοβιτς και Παναθηναϊκό

Ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς.

Πήρε αριστερό μπακ η Λέγκια Βαρσοβίας και οι Πολωνοί επιμένουν για Μλαντένοβιτς και Παναθηναϊκό

Γιώργος Σακελλαρίου 21:49 - 17.04.2023 / Ανανεώθηκε: 21:50 - 17.04.2023

Η Λέγκια έκλεισε τον Πάτρικ Κουν και στην Πολωνία υποστηρίζουν ότι ο Παναθηναϊκός θα κλείσει τον Φίλιπ Μλαντένοβιτς.

Τα μεταγραφικά σενάρια στην Πολωνία συνεχίζονται για τον Παναθηναϊκό.

Η Λέγκια Βαρσοβίας κινήθηκε κι έκλεισε τον Πάτρικ Κουν, τον 28χρονο αριστερό μπακ χαφ της πρωτοπόρου Ράκοφ. Στη Λέγκια παίζει ο Σέρβος αριστερός μπακ Φίλιπ Μλαντένοβιτς, ο οποίος έχει συνδεθεί από τα πολωνικά ΜΜΕ με τον Παναθηναϊκό.

Τώρα που η Λέγκια πήρε τον Κουν στην ιστοσελίδα «www.meczyki.pl» αναφέρεται ξανά ότι ο 32χρονος Μλαντένοβιτς, μπορεί να κατηφορίσει στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό.

«Υπάρχουν πολλές ενδείξεις ότι ο Κουν στη Βαρσοβία θα αντικαταστήσει τον Φίλιπ Μλαντένοβιτς, του οποίου το συμβόλαιο λήγει τον Ιούνιο. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο Σέρβος ενδέχεται να αναχωρήσει για τον Παναθηναϊκό», τονίζουν οι Πολωνοί.

Το ότι είναι έμπειρος με γεμάτες σεζόν τα τελευταία χρόνια και ελεύθερος ασφαλώς είναι στοιχεία που μπορεί να προκαλέσουν το ενδιαφέρον του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Αλλά είναι πάρα πολύ νωρίς κι ενώ μαίνεται η μάχη για τον τίτλο, ώστε να προχωρήσει άμεσα ο Παναθηναϊκός για μία μεταγραφική κίνηση.

Ο Σέρβος αριστερός μπακ να θυμίσουμε ότι ξεκίνησε στη Μπόρατς τη σεζόν 2010-11 και είχε 18 ματς στο πρωτάθλημα. Ο Ερυθρός Αστέρας τον πήρε για 4 χρόνια, αλλά αποχώρησε νωρίτερα, έχοντας 60 αγώνες, 3 γκολ και 2 ασίστ.

Στις 23/2/14 ο Μλαντένοβιτς υπέγραψε για τρία χρόνια στη Μπάτε Μπορίσοφ της Λευκορωσίας. Έκανε το ντεμπούτο του στον τελικό του Super Cup με τη Μινσκ και σκόραρε έπειτα από 20 λεπτά συμμετοχής.

Στις 29/9/15 σημείωσε δύο γκολ στο UEFA Champions League κόντρα στη Ρόμα και το όνομά του ακούστηκε και για τη Μίλαν. Από τη Μπάτε έφυγε έχοντας 78 ματς, 7 γκολ και 13 ασίστ.

Ο Μλαντένοβιτς πήγε στις 5/1/16 στην Κολωνία, έναντι 1,5 εκατ. ευρώ. Υπέγραψε για 3,5 χρόνια και στο δεύτερο μισό της σεζόν είχε 14 συμμετοχές. Στο πρώτο εξάμηνο της νέας περιόδου πήρε μόλις δύο ματς, ενώ είχε δύο ασίστ συνολικά με την Κολωνία και κανένα γκολ. Έτσι, δόθηκε δανεικός στη Σταντάρ Λιέγης, όπου μέτρησε μόλις 5 αγώνες.

Το καλοκαίρι του 2017 πήρε την απόφαση να παίξει στην Πολωνία για τη Λέχια Γκντασνκ. Σε τρεις σεζόν, ο Μλαντένοβιτς ήταν εξαιρετικός και μέτρησε 86 παιχνίδια, 3 γκολ και 16 ασίστ. Αυτό του άνοιξε τον δρόμο για τον μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας τη Λέγκια Βαρσοβίας. Εκεί τον επέλεξε ο Ράντοσλαβ Κουχάρσκι, ο οποίος από το περασμένο καλοκαίρι βρίσκεται στην ΑΕΚ. Ο Μλαντένοβιτς έγινε βασικό στέλεχος στη Λέγκια κι έχει έως τώρα 96 αγώνες, 15 γκολ και 22 ασίστ.

Ο Σέρβος μπακ με ύψος 1,80 έχει παίξει και στην Εθνική Σερβίας. Συνολικά, μετράει 22 ματς και ένα γκολ. Έκανε το ντεμπούτο του υπό τις οδηγίες του Μιχαϊλοβιτς στις 31/5/12 στην ήττα με 2-0 από τη Γαλλία εκτός έδρας σε φιλική αναμέτρηση. Ήταν στις κλήσεις της Εθνικής του στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ, ξεκίνησε κόντρα στη Βραζιλία στο πρώτο ματς κι αντικαταστάθηκε στο 66’. Στα υπόλοιπα δύο ματς του ομίλου δεν έπαιξε.