Πήρε θέση επίσημα η Αλ Νασρ για τη χειρονομία του Κριστιάνο: «Υπήρχε πολύ σημαντικός λόγος για τη συγκεκριμένη πράξη»

Κριστιάνο Ρονάλντο

i

PrtScr

Πήρε θέση επίσημα η Αλ Νασρ για τη χειρονομία του Κριστιάνο: «Υπήρχε πολύ σημαντικός λόγος για τη συγκεκριμένη πράξη»

Sportal newsroom 17:58 - 20.04.2023

Τη δική της εξήγησε έδωσε η Αλ Νασρ για τη χειρονομία του Κριστιάνο Ρονάλντο λέγοντας ότι ο λόγος που το έκανε ήταν ένας τραυματισμός που αντιμετώπιζε.

Σάλο έχει δημιουργήσει στη Σαουδική Αραβία η χειρονομία του Κριστιάνο Ρονάλντο, να πιάσει τα γεννητικά του όργανα κατά την έξοδό του από τον αγωνιστικό χώρο. 

Συγκεκριμένα στο τέλος του αγώνα οι οπαδοί της Αλ Χιλάλ άρχισαν να φωνάζουν ρυθμικά το όνομα του Λιονέλ Μέσι και εκείνη τη στιγμή ο Πορτογάλος έκανε την κίνηση αυτή. Ο λόγος μάλιστα που οι οπαδοί της Αλ Χιλάλ τραγουδούσαν το όνομα του Αργεντινού, ήταν ένα φάουλ που έκανε ο πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το οποίο όπως φαίνεται τους ενόχλησε αρκετά. 

Ορισμένοι στη Σαουδική Αραβία λόγω της συμπεριφοράς του CR7 ζητούν ακόμα και την απέλασή του από τη χώρα. Μία δικηγόρος μάλιστα, η Νουφ μπιν Άχμεντ ανέφερε στο Twitter ότι θα υποβάλει μήνυση στην Εισαγγελία της Σαουδικής Αραβίας κατά του Πορτογάλου, τον οποίο κατηγόρησε ότι διέπραξε «έγκλημα δημόσιας απρέπειας».

Παρόλα αυτά μερικά μέσα υποστηρίζουν ότι δέχτηκε χτύπημα στο συγκεκριμένο σημείο εξ ου και η κίνηση. Από τη μεριά της η Αλ Νασρ θέλοντας να υποστηρίξει τον ποδοσφαιριστή της, ανέφερε ότι κατά τη διάρκεια του αγώνα ο Πορτογάλος αποκόμισε τραυματισμό σε μια σύγκρουση με τον Γκουστάβο Γκουεγάρ, παίκτη της Αλ Χιλάλ.