Μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη για τον Ζεράρ Πικέ

Ζεράρ Πικέ

i

Ζεράρ Πικέ/ printscreen

Μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη για τον Ζεράρ Πικέ

Άγγελος Φραγκισκάτος 11:26 - 04.04.2024 / Ανανεώθηκε: 11:31 - 04.04.2024

Μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη φαίνεται να έχει ο Ζεράρ Πικέ, καθώς ερευνάται από τις Ισπανικές Αρχές για συμμετοχή στην υπόθεση διαφθοράς και ξεπλύματος χρήματος στην Ισπανική Ομοσπονδία.

Το ισπανικό ποδόσφαιρο βρίσκεται σε μία από τις χειρότερες περιόδους του εκτός των γηπέδων και τα σκηνικά που έλαβαν χώρα πριν από μερικές εβδομάδες. Αρχικά, ήταν η έφοδος της αστυνομίας στα γραφεία της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, με την έρευνά των αρχών να έχει να κάνει με παραβάσεις σε συμβόλαια και συμβάσεις των τελευταίων πέντε ετών όπου πρόεδρος της ομοσπονδίας ήταν ο Λουίς Ρουμπιάλες

Ο Ρουμπιάλες επρόκειτο να επιστρέψει στη Μαδρίτη το Σάββατο 6 Απριλίου, αλλά οι πηγές του διαβεβαίωσαν την ισπανική ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, ότι η επιστροφή του δεν οφείλεται στην κλήση του δικαστή, αλλά στην επιθυμία του να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό.

Ο νυν πρόεδρος της ομάδας Ανδόρρα, για τον οποίο η Εισαγγελία ζήτησε δυόμισι χρόνια φυλάκιση για το μη συναινετικό φιλί του και τον επακόλουθο εξαναγκασμό της Τζένι Ερμόσο, ζει στην Πούντα Κάνα εδώ και αρκετές εβδομάδες, ενώ στην Ισπανία περιμένουν την επιστροφή του για να συλληφθεί. της έρευνας για υποτιθέμενες παράτυπες συμβάσεις της RFEF που διενεργεί η UCO της Πολιτικής Φρουράς.

Μάλιστα δεν είναι ο μοναδικός που απασχολεί τις Αρχές. Ο λόγος για τον Ζεράρ Πικέ, ο οποίος ερευνάται από τις Ισπανικές Αρχές για συμμετοχή στην υπόθεση διαφθοράς και ξεπλύματος χρήματος στην Ισπανική Ομοσπονδία.

Σε δηλώσεις του στην «Desmarque» ο Εισαγγελέας τόνισε πως ο άλλοτε παίκτης της Μπαρτσελόνα θα μπορούσε να βρεθεί σε χειρότερη κατάσταση από τον Ρουμπιάλες σε περίπτωση που κριθεί ένοχος.

Σακίρα για Πικέ: «Με τραβούσε προς τα πίσω»

Η Σακίρα σε συνέντευξή της στο The Tonight Show με τον Τζίμι Φάλον εξήγησε ότι ο λόγος που έκανε να βγάλει εφτά χρόνια δίσκο είναι ο χωρισμός της με τον Ζεράρ Πικέ.

«Έβγαζα μουσική από εδώ και από εκεί, αλλά νομίζω ότι ήταν πολύ δύσκολο για μένα να φτιάξω ένα σύνολο δουλειάς», μοιράστηκε η Κολομβιανή σούπερ σταρ. «Δεν είχα χρόνο. Ήταν ο παράγοντας του συζύγου».

Μάλιστα, συνέχισε λέγοντας: «Τώρα είμαι χωρίς σύζυγο. Ο σύζυγος με τραβούσε προς τα κάτω. Τώρα είμαι ελεύθερη! Τώρα μπορώ πραγματικά να δουλέψω!»

Η μουσικός συνέχισε να ανοίγεται στη συνέντευξη, μοιραζόμενη τη διαδικασία του πένθους και της ανάκαμψης. «Προσπαθούσα να ξαναχτίσω τον εαυτό μου και η μουσική ήταν η κόλλα, αλλά ένιωθα σαν να ήταν μια αλχημική διαδικασία κατά την οποία μετέτρεπα τον πόνο, το θυμό και την απογοήτευση σε δημιουργικότητα, παραγωγικότητα, δύναμη και ανθεκτικότητα».

Στην συνέχεια, μίλησε για τα εναλλακτικά εξώφυλλα του νέου της άλμπουμ, τα οποία έχουν θέμα τους πολύτιμους λίθους. «Η ανθεκτικότητα ενός διαμαντιού. Γι' αυτό λοιπόν επέλεξα τη μεταφορά των πολύτιμων λίθων, λόγω της ανθεκτικότητας που έχουμε εμείς οι γυναίκες σήμερα όταν πρέπει να αντιμετωπίσουμε αντιξοότητες».

Η σταρ μίλησε επίσης για τις κοινωνικές προσδοκίες που τίθενται στις γυναίκες να κρύβουν τον πόνο τους και να συμμορφώνονται με ορισμένα πρότυπα θεραπείας, μια αντίληψη που απορρίπτει σθεναρά. Ο τίτλος του νέου της άλμπουμ ενσωματώνει αυτό το συναίσθημα, με την τραγουδίστρια να εξηγεί: «Τώρα είναι η σειρά των ανδρών (να κλάψουν). Τώρα οι γυναίκες (πρέπει) να αποφασίζουν πότε να κλαίνε, πώς να κλαίνε και μέχρι πότε. Κανείς δεν πρέπει να μας λέει πώς να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες της ζωής».