Πινέδα: «Εχουμε γίνει ένα δυνατό κι υγιές γκρουπ» (vid)
i

Ορμπελίν Πινέδα/©Intime

Πινέδα: «Εχουμε γίνει ένα δυνατό κι υγιές γκρουπ» (vid)

Κώστας Τόπας 11:44 - 09.01.2023 / Ανανεώθηκε: 20:36 - 27.02.2024

Ο Ορμπελίν Πινέδα αναδείχθηκε πολυτιμότερος της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό και κατά την βράβευσή του, ο 26χρονος Μεξικανός επεσήμανε το κλίμα και τις σχέσεις που έχουν δημιουργήσει όλα τα μέλη της ομάδας, στοιχεία που κατά τον ίδιο κάνουν τη διαφορά.

Ο Ορμπελίν Πινέδα ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, καθώς χάρη στο δικό του γκολ οδήγησε την ομάδα του στην κατάκτηση μιας σπουδαίας νίκης. 

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο 26χρονος Μεξικανός μεσοεπιθετικός αναδείχθηκε Cosmote MVP του αγώνα και κατά την παραλαβή του βραβείου του, αφιέρωσε την συγκεκριμένη διάκριση σε όλους τους συμπαίκτες του και επεσήμανε το κλίμα και τις σχέσεις που έχουν δημιουργήσει όλα τα μέλη της ομάδας, στοιχεία που κατά τον ίδιο κάνουν τη διαφορά.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου. Ξέραμε ότι ήταν ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Το αποτέλεσμα είναι ένα αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς, η οποία γίνεται καθημερινά μέσω των προπονήσεων. Νομίζω ότι φάνηκε και κατά τη διάρκεια του αγώνα. Θέλω να ευχαριστήσω γι' ακόμη μία φορά τους συμπαίκτες μου, που μπορέσαμε και πήραμε αυτούς τους τρεις βαθμούς της νίκης. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε είμαστε ένα υγιές γκρουπ, ανταγωνιστικό μεταξύ μας, για να μπορούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την ομάδα.

Είμαι χαρούμενος που μπόρεσα και βοήθησα την ομάδα αλλά θα ήθελα να επαναλάβω ότι πραγματικά είμαι χαρούμενος γι' αυτό το σύνολο που έχουμε σχηματίσει, έχουμε δημιουργήσει μία φιλία, ζούμε καθημερινά πράγματα τόσο μέσα στα αποδυτήρια όσο και στον αγωνιστικό χώρο. Εχουμε γίνει ένα δυνατό γκρουπ κι αυτό φαίνεται στα παιχνίδια. Το μόνο που έχω να πω είναι ένα "ευχαριστώ" στους συμπαίκτες μου. Νομίζω ότι οποιοσδήποτε συμπαίκτης μου κι αν σκόραρε θα ήμασταν όλοι χαρούμενοι με την επιτυχία της ομάδας».