Νίκη για το Μεξικό με τον Πινέδα της ΑΕΚ να σκοράρει ένα απίστευτο γκολ (vid)

Ορμπελίν Πινέδα

i

Ptrtscr

Νίκη για το Μεξικό με τον Πινέδα της ΑΕΚ να σκοράρει ένα απίστευτο γκολ (vid)

Κώστας Τόπας 08:16 - 22.03.2024

Ο Ορμπελίν Πινέδα της ΑΕΚ συνέβαλε τα μέγιστα προκειμένου το Μεξικό να πανηγυρίσει μια εμφατική νίκη απέναντι στον Παναμά.

H εθνική ομάδα του Μεξικού αντιμετώπισε τον Παναμά το βράδυ της Πέμπτης (22/03), στον δεύτερο ημιτελικό του CONCACAF Nations League κι έτσι θα αντιμετωπίσει την εθνική ομάδα ανδρών των Ηνωμένων Πολιτειών στον τελικό στις 24 Μαρτίου.

Πρωταγωνιστής για τους Μεξικανούς ήταν ο Ορμπελίν Πινέδα. Ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ πέρασε ως αλλαγή στο 59’ και στο 67’ πέτυχε ένα όμορφο γκολ για το 3-0 της εθνικής του ομάδας, κρεμώντας τον αντίπαλο τερματοφύλακα από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Νωρίτερα, οι Άλβαρεζ και Κουϊνόνες σκόραραν στο στο 40’ και στο 43’, αντίστοιχα.

Συγκεκριμένα, ο Έντσον Άλβαρεζ της Γουέστ Χαμ άνοιξε στο 41' το σκορ με σκαστή κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι με τον Κινονιές δύο λεπτά αργότερα με άψογο πλασέ να κάνει το 2-0.

Πλέον το Μεξικό ετοιμάζεται για το ματς με τις ΗΠΑ που θα διεξαχθεί ξημερώματα της Δευτέρας (25/03), γεγονός που σημαίνει ότι ο Πινέδα θα προλάβει να επιστρέψει αρκετά νωρίς στην Αθήνα και να προετοιμαστεί για το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό.

«Ηταν μια καλή πάσα από τον Μόντες. Θέλω να συγχαρώ τους συμπαίκτες μου, παίξαμε καλά και ελπίζω να το κάνουμε με τον καλύτερο τρόπο και στο επόμενο παιχνίδι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ορμπελίν Πινέδα μετά το τέλος του αγώνα.