Σοκ: Άτομο της απολύτου εμπιστοσύνης της οικογένειας ο ένας δράστης για τη δολοφονία της θείας του Πισάρο

Ροδόλφο Πισάρο

i

©Intime

Σοκ: Άτομο της απολύτου εμπιστοσύνης της οικογένειας ο ένας δράστης για τη δολοφονία της θείας του Πισάρο

Άγγελος Φραγκισκάτος 09:24 - 03.02.2024 / Ανανεώθηκε: 11:00 - 03.02.2024

Οι αρχές στο Μεξικό συνεχίζουν τις έρευνες για την επίθεση στο σπίτι της θείας του Ροδόλφο Πισάρο.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των μεξικανικών αρχών όσον αφορά την επίθεση στο σπίτι της θείας του Ροδόλφο Πισάρο. 

Θυμίζουμε ότι η θεία του ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ σκοτώθηκε και η μητέρα του τραυματίστηκε μετά από επίθεση αγνώστων στο σπίτι της πρώτης. Η επίθεση έγινε το βράδυ του Σαββάτου (27/1) στην πόλη Μαδέρο της πολιτείας Ταμαουλίπας και η Εισαγγελία έχει ανοίξει φάκελο, ξεκινώντας τις έρευνες για τη διαλεύκανση της υπόθεσης, αλλά και για τη σύλληψη των δραστών.

Ωστόσο σύμφωνα με σημερινές (3/2) πληροφορίες από τις αρχές, ο ένας από τους δύο δράστες έχει ταυτοποιηθεί, ο οποίος φέρεται να δούλευε στην οικογένεια και είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη της. Μάλιστα εκδόθηκε ένταλμα για τη σύλληψή του. 

Τα κίνητρα της επίθεσης, σύμφωνα με τα Μέσα από το Μεξικό, είναι η απαγωγή, ενώ όπως υποστηρίζει η ιστοσελίδα mediotiempo οι τραυματισμοί της μητέρας του Πισάρο οφείλονται σε πυροβολισμό, ωστόσο νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Το μεσημέρι της Τρίτης έφτασε στο Μεξικό ο μεσοεπιθετικός της Ένωσης και στη συνέχεια παρέστη στην κηδεία της θείας του Ελίζαμπεθ.

Ο πατέρα του 29χρονου άσου, Ροδόλφο Πισάρο Πόνσε, μίλησε στους δημοσιογράφους, λέγοντας: «Είναι πολύ στεναχωρημένος για ότι έγινε, είναι μια τραγωδία και θα θέλαμε να αφήσουμε τις αρχές να κάνουν τη δουλειά τους και οι δράστες να πληρώσουν για όσα έκαναν. Ευτυχώς η υγεία της συζύγου μου είναι καλή, αλλά είναι βαθιά πληγωμένη στην ψυχή της με αυτή την τραγωδία. Εξηγήσαμε στον Ροδόλφο ότι είναι μια δύσκολη κατάσταση και πως η μητέρα του, ο αδελφός του και εγώ είμαστε καλά.

Υπάρχει μεγάλη ενότητα στην οικογένειά μας. Η οικογένεια της συζύγου μου είναι πολύ πληγωμένη και υποφέρει πολύ και θέλουμε οι αρχές να δουλέψουν και να μας βοηθήσουν να βρούμε τους υπεύθυνους. Δεν ενοχλούμε κανέναν. Οσοι μας γνωρίζουν, ξέρουν πως ερχόμαστε από ταπεινές ρίζες. Είμαστε μια ήρεμη οικογένεια που ασχολείται με το πετρέλαιο και ζούμε από τη δουλειά μας».