Πογέτ: «Είμαι πολύ περήφανος για τα παιδιά - Είμαι ήδη έτοιμος να δουλέψω πάνω στο Καζακστάν»

Ο Γκουστάβο Πογέτ

i

© Intime

Πογέτ: «Είμαι πολύ περήφανος για τα παιδιά - Είμαι ήδη έτοιμος να δουλέψω πάνω στο Καζακστάν»

Κώστας Τσιακλής 01:06 - 22.11.2023 / Ανανεώθηκε: 01:09 - 22.11.2023

Ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδας, Γκουστάβο Πογέτ, μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με τη Γαλλία και μεταξύ άλλων δήλωσε πως είναι περήφανος για τους παίκτες του και ότι είναι έτοιμος να δουλέψει ήδη πάνω στο Καζακστάν.

Ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδας, Γκουστάβο Πογέτ, δεν είχε δικαίωμα να παρακολουθήσει από τον πάγκο το παιχνίδι με τη Γαλλία ωστόσο παραχώρησε κανονικά δηλώσεις στη Nova μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Μεταξύ άλλων ο Ουρουγουανός τεχνικός ανέφερε πως είναι πολύ περήφανος για τους Έλληνες διεθνείς ενώ δήλωσε επίσης πως είναι έτοιμος να δουλέψει ήδη πάνω στο Καζακστάν που είναι ο αντίπαλος της Ελλάδας στον ημιτελικό των playoff του Nations League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γκουστάβο Πογέτ: 

Για το παιχνίδι με τη Γαλλία ο Πογέτ είπε: «Υπήρχαν σημεία, που ήταν δύσκολα. Όχι όλο το ματς. Προσπαθώ να είμαι θετικός. Τα παιδιά ήταν εκπληκτικά στα πρώτα 15 λεπτά ειδικά. Είχαμε δύο ημέρες για να εξηγήσουμε στα παιδιά και έκαναν… αυτό! Είμαι πάρα πολύ υπερήφανος για τα παιδιά σε ένα ματς που δεν υπήρχε βαθμολογικό ενδιαφέρον. Αυτό, όμως, που κρατάω είναι ο τρόπος, που πανηγύρισαν τα παιδιά όλα μαζί, η ενότητα αυτού του γκρουπ.

Για το αν τα νέα πρόσωπα του προκαλούν ευχάριστο «πονοκέφαλο» απάντησε: «Αναμφισβήτητα έχω ευχάριστο πονοκέφαλο, γιατί έχει μεγαλώσει το κάδρο και αυτό είπα και στα νέα πρόσωπα, πως η δεξαμενή έχει μεγαλώσει και στη Γερμανία μπορεί να πάει ο οποιοσδήποτε».

Έξαλλοι με UEFA Ντεσάν και Γκριεζμάν για το goal line technology
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ

00:52 - 22.11.2023

Έξαλλοι με UEFA Ντεσάν και Γκριεζμάν για το goal line technology

Ο Αντουάν Γκριεζμάν και ο Ντιντιέ Ντεσάν μετά το τέλος του αγώνα με την Ελλάδα, τα... έχωσαν στην UEFA για τη φάση του διπλού δοκαριού στις καθυστερήσεις, αφού θεωρούσαν πως η μπάλα πέρασε ολόκληρη τη γραμμή.

Τέλος ο Πογέτ απάντησε στο ερώτημα για το αν οι τέσσερις αυτοί μήνες μέχρι τα μπαράζ του Μαρτίου είναι οι πιο δύσκολοι: «Πιθανόν και να είναι καθώς η αναμονή είναι πάντα δύσκολη, αλλά το θετικό είναι πως στον υπολογιστή μου έχω ήδη τα ματς του Καζακστάν και είμαι έτοιμος για να δουλέψω πάνω σε αυτά»..