«Φαβορί για τον πάγκο της Ιρλανδίας ο Πογέτ»

Ο Γκουστάβο Πογέτ

i

© Intime

«Φαβορί για τον πάγκο της Ιρλανδίας ο Πογέτ»

Sportal newsroom 10:53 - 28.01.2024

Δημοσίευμα των Times υποστήριξε ότι ο τεχνικός της Εθνικής είναι φαβορί για να αναλάβει τον πάγκο της Εθνικής Ιρλανδίας.

Δημοσίευμα από το εξωτερικό συνέδεσε ξανά τον Γκουστάβο Πογέτ με την Εθνική Ιρλανδίας. Πιο αναλυτικά, όπως αναφέρουν οι Times ο Ουρουγουανός είναι φαβορί για τον πάγκο της Ιρλανδίας μετά την απόλυση του Στέφεν Κένυ.

Ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ είχε κάνει δηλώσεις στο παρελθόν, όπου είχε πει πως θα του άρεσε αυτή η ιδέα, ενώ αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που συνδέεται με την βρετανική ομάδα. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα των Times, ο Πογέτ είναι απογοητευμένος με τη στήριξη που δεν έχει η Ελλάδα στην προσπάθειά της να προκριθεί στα τελικά του Euro 2024, κάτι που τον κάνει να σκέφτεται ακόμα και την αποχώρησή του.

Το πρώτο όνομα ωστόσο που είχαν στο στόχαστρό τους οι Ιρλανδοί ήταν ο Λι Κάρσλεϊ από την Κ21 της Αγγλίας, ο οποίος αρνήθηκε την πρότασή τους. 

Η Ιρλανδία υπενθυμίζεται ότι ήταν στον ίδιο όμιλο με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, από το οποίο γνώρισε δύο ήττες. Αντίθετα η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει το Καζακστάν στην «OPAP Arena» στις 21 Μαρτίου για τα ημιτελικά του Nations League. Σε περίπτωση που περάσει θα παίξει εκτός έδρας με τον νικητή του ζευγαριού Γεωργία - Λουξεμβούργο

«Δεν είναι φυσιολογικό να μην έχω δεχτεί πρόταση ανανέωσης - Αν δε μείνω θα κατηγορήσουν εμένα»

Ο Γκουστάβο Πογέτ «βλέπει ευρωπαϊκή» κούπα για Άστον Βίλα, αλλά όχι για Σίτι και Λίβερπουλ
CONFERENCE LEAGUE

19:15 - 14.12.2023

Ο Γκουστάβο Πογέτ «βλέπει ευρωπαϊκή» κούπα για Άστον Βίλα, αλλά όχι για Σίτι και Λίβερπουλ

Ο ομοσπονδιακός μας προπονητής, Γκουστάβο Πογέτ μιλώντας στην ιστοσελίδα NewBettingSites.uk. δήλωσε πως η Άστον Βίλα έχει περισσότερες πιθανότητες να κατακτήσει ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο συγκριτικά με τη Μάντσεστερ Σίτι και τη Λίβερπουλ, κάτι που απέδωσε στο πόσο καλά πάει η ομάδα με τον Έμερι στον πάγκο της.

Ο Πογέτ πριν από λίγες ημέρες είχε δώσει συνέντευξη στη Sun, στην οποία είχε κάνει παράπονα για το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Εθνική. 

«Υπήρξαν πάρα πολλές φήμες σχετικά με το ενδεχόμενο ανανέωσης, αλλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει πρόταση. Οπότε παραμένω στην κατάσταση. Θα δούμε. Είναι αλήθεια ότι η Ελλάδα μπορεί να προκριθεί στο Euro 2024 και να πάει στη Γερμανία χωρίς προπονητή. Το πρόβλημα είναι ότι ξέρω λόγω του παρελθόντος μου στην ΑΕΚ πώς λειτουργεί το πράγμα. Ζήτησα να μην φτάσω στις 31 Μαρτίου χωρίς νέο συμβόλαιο», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του.