Απίστευτο σκηνικό στην Πορτογαλία: Οπαδοί μπήκαν στο γήπεδο και έπαιξαν ξύλο με παίκτες

Απίστευτο σκηνικό στην Πορτογαλία: Οπαδοί μπήκαν στο γήπεδο και έπαιξαν ξύλο με παίκτες

Δημήτρης Χούπης 21:20 - 21.04.2024

Απίστευτο σκηνικό έγινε στην Πορτογαλία, με τους οπαδούς της Τσάβες να μπαίνουν στο γήπεδο και να παίζουν ξύλο με παίκτες της Εστορίλ.

Απίστευτο σκηνικό έγινε στην Πορτογαλία. Συγκεκριμένα, στην αναμέτρηση της Τσάβες με την Εστορίλ οι οπαδοί της πρώτης μπήκαν στο γήπεδο και έπαιξαν... ξύλο με παίκτες. Πιο αναλυτικά στα τελευταία λεπτά του αγώνα ένας οπαδός της Τσάβες μην μπορώντας να αντέξει τις καθυστερήσεις που έκανε ο γκολκίπερ της αντίπαλης ομάδας εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο και του επιτέθηκε.

Όπως είναι λογικό επικράτησε αμέσως ο κακός χαμός, με το τερματοφύλακα να μην κάθεται με σταυρωμένα τα χέρια και να απαντάει. Κάπου εκεί ξεκίνησαν τα επεισόδια με τους οπαδούς της Τσάβες να μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο για να συγκρουστούν με τους παίκτες της Εστορίλ.

Τελικά οι άνθρωποι της ασφάλειας μπήκαν στο γήπεδο και οι δράστες απομακρύνθηκαν, με τον διαιτητή τελικά να αποβάλλει τον τερματοφύλακα της Εστορίλ. Αλλά και τον αμυντικό των φιλοξενούμενων, Άλβαρο, ο οποίος πιάστηκε στα χέρια με τους οπαδούς.

Το γεγονός πως η Εστορίλ έπαιζε με εννέα, εκμεταλλεύτηκαν οι παίκτες της Τσάβες, η οποία κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας χάρη σε ένα γκολ στο 20ο λεπτό των καθυστερήσεων.