Η γαλλική αστυνομία απέτρεψε επεισόδια μεταξύ οπαδών της Μαρσέιγ και της Μπενφίκα
i

©intime

Η γαλλική αστυνομία απέτρεψε επεισόδια μεταξύ οπαδών της Μαρσέιγ και της Μπενφίκα

Δημήτρης Χούπης 18:00 - 18.04.2024

Η γαλλική αστυνομία απέτρεψε επεισόδια μεταξύ των οπαδών της Μαρσέιγ και της Μπενφίκα, διώχνοντας τους οπαδούς της πορτογαλικής ομάδας από μαγαζί και στη συνέχεια τους συνόδευσαν μέχρι το ξενοδοχείο.

Στα... κόκκινα είναι η αστυνομία στη Μασσαλία. Η Μαρσέιγ θα φιλοξενήσει την Μπενφίκα για τη ρεβάνς της φάσης των προημιτελικών του Europa League, όπου στο πρώτο παιχνίδι η πορτογαλική ομάδα είχε πάρει τη νίκη με 2-1.

Στη Γαλλία αναμένεται να βρεθούν περίπου 3.500 οπαδοί της ομάδας της Λισαβόνας, οι οποίοι θα καθίσουν στις κερκίδες του Βελοντρόμ για να δουν από κοντά την προσπάθεια της Μπενφίκα για το εισιτήριο για τα ημιτελικά της διοργάνωσης. Ο μεγάλος αριθμός των Πορτογάλων έχει βάλει... κόκκινο συναγερμό στην αστυνομία στη Μασσαλία.

Η απίθανη σύμπτωση για γερμανικό εμφύλιο στον τελικό του Champions League
CHAMPIONS LEAGUE

17:01 - 18.04.2024

Η απίθανη σύμπτωση για γερμανικό εμφύλιο στον τελικό του Champions League

Μπάγερν και Ντόρτμουντ μπορεί να βρεθούν φέτος στον τελικό του Champions League, ο οποίος θα γίνει στο Wembley. Κάτι που είχε συμβεί και το 2013, όπου οι Βαυαροί είχαν κατακτήσει την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Οι γαλλικές Αρχές λοιπόν βρίσκονται παντού στην πόλη και προσπαθούν να διατηρήσουν την κατάσταση ήρεμη, κάτι που αποδείχθηκε από την κίνηση που έκαναν στην όψη μερικών Πορτογάλων. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στα γαλλικά Μέσα περίπου δέκα οπαδοί της Μπενφίκα βρίσκονταν σε ένα μαγαζί το βράδυ της Τετάρτης και κάποια στιγμή αστυνομικοί μπήκαν και ζήτησαν από του φιλάθλους να αποχωρήσουν.

Στην αρχή εκείνη δεν το δέχτηκαν, αλλά στη συνέχεια, όταν τους εξήγησαν τον λόγο αποχώρησαν και κατευθύνθηκαν προς το ξενοδοχείο με τη συνοδεία της αστυνομίας. Ο λόγος λοιπόν που έγινε αυτή η κίνηση, ήταν το γεγονός πως μερικοί οπαδοί της Μαρσέιγ τους είχαν εντοπίσει και κατευθύνονταν προς το μέρος για να συγκρουστούν μεταξύ τους.

Τελικά τα επεισόδια απετράπησαν, με τους φίλους της Μπενφίκα να πηγαίνουν κανονικά στο ξενοδοχείο τους χωρίς κανένα... παρατράγουδο.