«Ο Μεϊτέ επιστρέφει στην Μπενφίκα»

Σουαλιχό Μεϊτέ

i

Σουαλιχό Μεϊτέ/©Intime

«Ο Μεϊτέ επιστρέφει στην Μπενφίκα»

Μάνος Τσαλγατίδης 16:37 - 08.05.2024 / Ανανεώθηκε: 02:54 - 20.05.2024

Τι αναφέρουν στην Πορτογαλία για τον Γάλλο μέσο που αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ με τη μορφή δανεισμού.

Πριν από μερικούς μήνες ο ΠΑΟΚ είχε αποφασίσει να κάνει το πρώτο βήμα για την απόκτηση του Σουαλιχό Μεϊτέ από την Μπενφίκα.

Ο παίκτης είναι δανεικός από τους Πορτογάλους στον Δικέφαλο και στη συμφωνία υπάρχει και ρήτρα τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ.

Οι «ασπρόμαυροι» μάλιστα είχαν κάνει μια πρώτη επαφή με την πλευρά του παίκτη, αλλά και με τους Λουζιτανούς προκειμένου να δουν τις προθέσεις και των δύο.

Ωστόσο, εδώ και ένα εύλογο χρονικό διάστημα δεν υπάρχει κινητικότητα στο θέμα και όπως όλα δείχνουν στον ΠΑΟΚ κάνουν δεύτερες σκέψεις.

Δημοσίευμα από την Πορτογαλία αναφέρει το εξής σήμερα: «Ο ΠΑΟΚ και η Μπενφίκα δεν έχουν έρθει σε συμφωνία για την πώληση του Μεϊτέ. Έτσι, ο παίκτης έχει προγραμματίσει τη επιστροφή του στην Μπενφίκα τον επόμενο μήνα».

H Oλλανδία κλείνει το μάτι στον ΠΑΟΚ!
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

20:43 - 07.05.2024

H Oλλανδία κλείνει το μάτι στον ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να έχει μπροστά του τρεις σημαντικούς αγώνες προκειμένου να διεκδικήσει το πρωτάθλημα μέχρι τέλους, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως δεν κοιτάει και την επόμενη ημέρα. Ένα από τα ανοιχτά θέματα είναι κι αυτό της προετοιμασίας.

Πάντως, στον Δικέφαλο δεν έχουν κλείσει το κεφάλαιο της απόκτησης του Γάλλου, παρά το γεγονός πως για την ώρα παραμένει παγωμένο. Mέχρι στιγμής ο υψηλόσωμος 30χρονος χαφ έχει αγωνιστεί 39 φορές με την ασπρόμαυρη φανέλα έχοντας σημειώσει ένα τέρμα και έχοντας δώσει 2 ασίστ.

Άξιο αναφοράς είναι πως έχει μείνει στο γήπεδο για 2745 αγωνιστικά λεπτά έχοντας καταφέρει 142 κλεψίματα της μπάλας από τους αντιπάλους, ενώ έχει 487 σωστές μεταβιβάσεις σε αυτά τα 39 ματς.