Η επιστροφή που περίμενε ο Λουτσέσκου με φόντο το «do or die» ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό

Ράζβαν Λουτσέσκου

i

© Intime

Η επιστροφή που περίμενε ο Λουτσέσκου με φόντο το «do or die» ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 11:00 - 07.05.2024 / Ανανεώθηκε: 17:07 - 19.05.2024

Ο ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του για τον «τελικό» με τον Ολυμπιακό, με την επιστροφή του Ζόαν Σάστρε να έχει φέρει... χαμόγελα στο ασπρόμαυρο «στρατόπεδο».

Οι διακοπές του Πάσχα ολοκληρώθηκαν και ο ΠΑΟΚ μπαίνει στην τελική ευθεία για την επιστροφή στη δράση!

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου ξεκίνησε χθες (6/5) την προετοιμασία της για το σπουδαίο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, το οποίο αναμένεται να κρίνει πολλά για τη μάχη του τίτλου.

Πιο αναλυτικά, την ερχόμενη Κυριακή (12/5, 20:00) ο Δικέφαλος του Βορρά θα υποδεχτεί στην κατάμεστη Τούμπα τους Πειραιώτες, σε ένα εξ αναβολής «do or die» παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan Super League.

Ενόψει της συγκεκριμένης αναμέτρησης, οι Θεσσαλονικείς επέστρεψαν στις προπονήσεις με ένα... ευχάριστο. Ο Σάστρε ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα μαζί με την υπόλοιπη ομάδα και τέθηκε στη διάθεση του Ρουμάνου τεχνικού.

Θυμίζουμε πως ο Ισπανός μπακ κράτησε ολοζωντανό τον ΠΑΟΚ στο κυνήγι της κορυφής, καθώς με το γκολ του στις καθυστερήσεις έκρινε το πρόσφατο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα ανέφερε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Τρία παιχνίδια, τρεις τελικοί, ένας τίτλος. Ο ΠΑΟΚ μπαίνει στην τελική ευθεία της σεζόν 2023-24 και θέλει να κάνει το απόλυτο για να παλέψει μέχρι το φινάλε για τον τίτλο του πρωταθλητή.

Πρώτη πρόκληση το ντέρμπι της Τούμπας κόντρα στον Ολυμπιακό την Κυριακή του Θωμά στο γήπεδο της Τούμπας.Το αγωνιστικό τμήμα επέστρεψε από το ρεπό του Πάσχα και ξεκίνησε την προετοιμασία του για τη μεγάλη μάχη.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε δουλειά τόσο στον τομέα της τακτικής, όσο κι αυτόν της φυσικής κατάστασης, μέσα από ασκήσεις και παιχνίδια. Ο Ζόαν Σάστρε προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα. Την Τρίτη (07.05) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:00 στη Νέα Μεσημβρία».

Έτσι παίρνει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα - Το σερί που χρειάζεται και το «δώρο» που θέλει

Με τα τωρινά δεδομένα, εάν ο ΠΑΟΚ θέλει να πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος, θα πρέπει να «εκμεταλλευτεί» την έδρα του και να περιμένει ένα... δώρο. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει μπροστά της δύο συνεχόμενα ντέρμπι στην Τούμπα με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, ενώ την τελευταία αγωνιστική θα κοντραριστεί με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Οι ασπρόμαυροι χρειάζονται το απόλυτο στις εναπομείναντες αγωνιστικές (3 νίκες) και ταυτόχρονα η ΑΕΚ να μην κερδίσει στο Φάληρο. Σε περίπτωση που δεν υπάρξει κάποια τεράστια έκπληξη, ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να περιμένει ένα δώρο από τους... Πειραιώτες, οι οποίοι είναι επίσης μέσα στο κόλπο του πρωταθλήματος.