H Oλλανδία κλείνει το μάτι στον ΠΑΟΚ!

Παίκτες του ΠΑΟΚ

i

© Intime

H Oλλανδία κλείνει το μάτι στον ΠΑΟΚ!

Μάνος Τσαλγατίδης 20:43 - 07.05.2024 / Ανανεώθηκε: 15:17 - 19.05.2024

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να έχει μπροστά του τρεις σημαντικούς αγώνες προκειμένου να διεκδικήσει το πρωτάθλημα μέχρι τέλους, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως δεν κοιτάει και την επόμενη ημέρα. Ένα από τα ανοιχτά θέματα είναι κι αυτό της προετοιμασίας.

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να μη γνωρίζει ακόμη σε ποια θέση θα τερματίσει, κάτι που προφανώς επηρεάζει και τις ημερομηνίες για την καλοκαιρινή προετοιμασία της ομάδας, ωστόσο οι πρώτες σκέψεις και συζητήσεις έχουν ξεκινήσει αναφορικά με αυτό το θέμα.

Πιο συγκεκριμένα, στο μυαλό των ανθρώπων του Δικεφάλου για ακόμη μια φορά είναι η Ολλανδία και πιο συγκεκριμένα το προπονητικό κέντρο του Χορστ.

Η επιστροφή που περίμενε ο Λουτσέσκου με φόντο το «do or die» ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:00 - 07.05.2024

Η επιστροφή που περίμενε ο Λουτσέσκου με φόντο το «do or die» ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό

Ο ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του για τον «τελικό» με τον Ολυμπιακό, με την επιστροφή του Ζόαν Σάστρε να έχει φέρει... χαμόγελα στο ασπρόμαυρο «στρατόπεδο».

Ακόμα δεν υπάρχει κάτι απτό, λόγω και του γεγονότος πως ο ΠΑΟΚ ακόμη δεν μπορεί να δώσει ακριβείς ημερομηνίες, αλλά όλα δείχνουν πως για ακόμη μια φορά οι «ασπρόμαυροι» θα προετοιμαστούν στην Ολλανδία, εκεί που γνωρίζουν πως μπορούν να βρουν και δυνατά φιλικά παιχνίδια.

Οι «ασπρόμαυροι» έχουν κάνει την έρευνα τους σε συγκεκριμένα προπονητικά κέντρα, αλλά αυτό του Χορστ δείχνει να είναι το επικρατέστερο. Για την ώρα ωστόσο δεν έχει υπάρξει περισσότερο από μερικές συζητήσεις. Πάντως, στον Δικέφαλο θα ήθελαν να κλείσουν από τώρα προκειμένου να μην έχουν και αυτό το άγχος και να ξέρουν πως το θέμα της προετοιμασίας είναι οκ.

Όμως για την ώρα αυτό δεν μπορεί να γίνει λόγω των ημερομηνιών που είναι ρευστές.