Ποστέκογλου: «Δεν αλλάζει κάτι δραματικά η αποχώρηση του Κέιν»

Άγγελος Ποστέκογλου

i

Photo by David S. Bustamante/Soccrates/Getty Images

Ποστέκογλου: «Δεν αλλάζει κάτι δραματικά η αποχώρηση του Κέιν»

Κωνσταντίνος Ζήκος 16:25 - 11.08.2023 / Ανανεώθηκε: 16:28 - 11.08.2023

Για τη διαφαινόμενη αποχώρηση του Χάρι Κέιν από την Τότεναμ, μίλησε ο νέος της προπονητής, Άγγελος Ποστέκογλου, δηλώνοντας πως δεν θα προκαλέσει κάποια σημαντική αλλαγή στα πλάνα του.

Το σίριαλ της μεταγραφής του Χάρι Κέιν, οδεύει προς την ολοκλήρωση του και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα γίνει σύντομα ποδοσφαιριστής της Μπάγερν Μονάχου. Ο νέος τεχνικός όμως της αγγλικής ομάδας, ο Ελληνοαυστραλός Άγγελος Ποστέκογλου, παρουσιάστηκε συνειδητοποιημένος με την πραγματικότητα που έχει δημιουργηθεί, τονίζοντας πως έτσι και αλλιώς, με αυτό το πλάνο λειτουργούσε από τη μέρα που ανέλαβε τα «σπιρούνια».

Οι δηλώσεις του Ποστέκογλου για τον Κέιν

«Από ότι φαίνεται, η μεταγραφή του Κέιν στη Μπάγερν, θα πραγματοποιηθεί. Οπότε, προχωράμε χωρίς εκείνον. Η αλήθεια είναι, ότι είμασταν εδώ και καιρό προετοιμασμένοι για αυτό. Πολλές από τις κινήσεις μας, ήταν βασισμένες πάνω σε αυτό το ενδεχόμενο και έτσι δεν αλλάζουν δραματικά τα πλάνα που είχα».

Ο ίδιος ο Ποστέκογλου εξάλλου, έχει δηλώσει με το που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Τότεναμ, ότι η φετινή χρονιά, αποτελεί μια μεγάλη πρόκληση για τον ίδιο. Πρόκληση που είναι διατεθειμένος να φέρει εις πέρας, μετά από το απόλυτα επιτυχημένο πέρασμα του από τη Σέλτικ. Αλλά, το βασικό για τον ίδιο είναι να κάνει χαρούμενους τους οπαδούς της ομάδας στο τέλος της σεζόν.

Που θα δείτε το Μπέρνλι - Σίτι, την πρεμιέρα της La Liga και της Ligue 1 αλλά και το Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

09:12 - 11.08.2023

Που θα δείτε το Μπέρνλι - Σίτι, την πρεμιέρα της La Liga και της Ligue 1 αλλά και το Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών

Όλες οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της Παρασκευής (11 Αυγούστου). Ξεχωρίζουν οι πρεμιέρες σε Premier League, La Liga και Ligue 1 αλλά και ο δεύτερος προημιτελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών.

Η Τότεναμ, φαίνεται πως μπαίνει πλέον σε μία νέα εποχή για την ίδια, αφού εμπιστεύεται έναν...πρωτάρη, σε κορυφαίο επίπεδο, προπονητή και αποχωρίζεται τον αρχηγό και ηγέτη της, εντός και εκτός γηπέδου. Η προσπάθεια αυτή όμως, είναι σημαντικό ότι ακολουθείται και από την οικονομική συνδρομή της διοίκησης, αφού η ομάδα έχει ήδη δαπανήσει ένα ποσό της τάξης των 190 εκατομμυρίων για να αποκτήσει τους παίκτες που ζήτησε ο προπονητής. Και...έπεται συνέχεια.