Ο «πιλότος» Άλαν Σίρερ βιάζεται να βάλει τον Κέιν στο αεροπλάνο για να προστατεύσει το ρεκόρ του (pic)

Άλαν Σίρερ

i

©PrtScr

Ο «πιλότος» Άλαν Σίρερ βιάζεται να βάλει τον Κέιν στο αεροπλάνο για να προστατεύσει το ρεκόρ του (pic)

Κώστας Τσιακλής 12:53 - 11.08.2023

Ο Άλαν Σίρερ είναι ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στην Premier League. Ο Άγγλος βιάζεται να βάλει τον Χάρι Κέιν στο αεροπλάνο για Μόναχο προκειμένου να προστατεύσει το ρεκόρ του.

Ένα από τα σήριαλ του φετινού καλοκαιριού φαίνεται να φτάνει στο τέλος του. Ο Χάρι Κέιν αποφάσισε να αποχωρήσει τελικά από την Τότεναμ και θα μεταβεί σήμερα (11/08) στη Γερμανία για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στη Μπάγερν Μονάχου. Αυτή η εξέλιξη αφήνει ιδιαίτερα χαρούμενο τον Άλαν Σίρερ, ο οποίος βιάζεται να βάλει τον 30χρονο στο αεροπλάνο για Μόναχο.

Σαν κεραυνός εν αιθρία μπορεί να πει κάποιος ότι έσκασε χθες η είδηση για τη συμφωνία της Τότεναμ με τη Μπάγερν Μονάχου για τον Χάρι Κέιν. Οι Βαυαροί έπειτα από αρκετές προσπάθειες κατάφεραν να λυγίσουν την αντίσταση των «Σπερς» και να τους αποσπάσουν το πολυπόθητο «ναι». Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο η νεότερη πρόταση της Μπάγερν Μονάχου ήταν ύψους 100 εκατομμυρίων ευρώ συν ακόμα 20 εκατομμύρια ευρώ με τη μορφή των μπόνους.

Παρά τα τελευταία καψώνια της Τότεναμ, ο Κέιν θα μεταβεί σήμερα στη Γερμανία για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο του με τους Βαυαρούς, το οποίο θα έχει διάρκεια τέσσερα χρόνια.

Ο άνθρωπος που ίσως να χαίρεται περισσότερο με τη φυγή του Κέιν είναι ο Άλαν Σίρερ. Ο θρυλικός επιθετικός είναι ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στην Premier League με 260 τέρματα και η αποχώρηση του 30χρονου από την Αγγλία θα διασφαλίσει την επίδοση του τουλάχιστον μέχρι (και αν) να επιστρέψει πίσω στη χώρα ο Κέιν.

Η Premier League επιστρέφει για να μοιράσει εκ νέου γκολ, θέαμα και συγκινήσεις - Οι «μάχες» που περιμένουμε να δούμε
PREMIER LEAGUE

10:58 - 11.08.2023

Η Premier League επιστρέφει για να μοιράσει εκ νέου γκολ, θέαμα και συγκινήσεις - Οι «μάχες» που περιμένουμε να δούμε

Η Premier League επιστρέφει απόψε με το Μπέρνλι-Μάντσεστερ Σίτι (11/08, 22:00) και σας αναλύουμε τις μονομαχίες που αναμένουμε να δούμε για τίτλο, Ευρώπη και υποβιβασμό.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Κέιν μετράει 213 γκολ στην Premier League και είναι μόλις 47 τέρματα πίσω από τον Σίρερ. Ο πρώην άσος των Σαουθάμπτον, Νιούκαστλ και Μπλάκμπερν κοινοποίησε μια δημοσίευση στο twitter, στην οποία βιάζεται να βάλει τον Κέιν στο αεροπλάνο για Μόναχο. Μάλιστα ο Σίρερ παρουσιάζεται ως πιλότος και λέει: «Έλα Χάρι ήρθε η ώρα να φύγεις»! Το σχετικό tweet φυσικά έχει γίνει viral.