Πήρε τη μεγάλη απόφαση ο Κέιν: Ταξιδεύει στη Γερμανία για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στη Μπάγερν

Ο Χάρι Κέιν

i

©intime

Πήρε τη μεγάλη απόφαση ο Κέιν: Ταξιδεύει στη Γερμανία για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στη Μπάγερν

Κώστας Τσιακλής 09:52 - 11.08.2023 / Ανανεώθηκε: 10:58 - 12.08.2023

Ο Χάρι Κέιν πήρε τη μεγάλη απόφαση να αφήσει την Τότεναμ και θα ταξιδέψει άμεσα στη Γερμανία για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στη Μπάγερν Μονάχου.

Ένα από τα σήριαλ του φετινού καλοκαιριού φαίνεται να φτάνει στο τέλος του. Ο Χάρι Κέιν αποφάσισε να αποχωρήσει τελικά από την Τότεναμ και θα μεταβεί σήμερα (11/08) στη Γερμανία για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στη Μπάγερν Μονάχου.

Σαν κεραυνός εν αιθρία μπορεί να πει κάποιος ότι έσκασε χθες η είδηση για τη συμφωνία της Τότεναμ με τη Μπάγερν Μονάχου για τον Χάρι Κέιν. Οι Βαυαροί έπειτα από αρκετές προσπάθειες κατάφεραν να λυγίσουν την αντίσταση των «Σπερς» και να τους αποσπάσουν το πολυπόθητο «ναι». Σύμφωνα με τα όσα είχε αναφέρει ο δημοσιογράφος της Athletic, Ντέιβιντ Ορνστέιν, η νεότερη πρόταση της Μπάγερν Μονάχου είναι άνω των 100 εκατομμυρίων ευρώ μαζί με τα μπόνους.

Ο Βρετανός ρεπόρτερ είχε κάνει λόγο ότι πλέον η μεταγραφή θα εξαρτιόταν από τον Κέιν, ο οποίος θα έπρεπε να αποφασίσει άμεσα για το μέλλον του. Ο Άγγλος φορ ήθελε η κατάσταση να ξεκαθαρίσει πριν από την πρεμιέρα της Τότεναμ στην Premier League την ερχόμενη Κυριακή (13/08). Ο Κέιν όσο περνούσε ο καιρός έκλινε προς την παραμονή του στο Βόρειο Λονδίνο όμως τελικά πήρε τη μεγάλη απόφαση να αφήσει την πατρίδα του και να συνεχίσει την καριέρα του στο Μόναχο.

Την είδηση έκανε γνωστή και πάλι ο Ορνστέιν που σε νεότερο ρεπορτάζ του αναφέρει πως ο Κέιν έλαβε άδεια να ταξιδέψει το πρωί της Παρασκευής (11/08) στη Γερμανία για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και ακολούθως να υπογράψει το τετραετές συμβόλαιο του. Ο 30χρονος άσος θα αγωνίζεται πιθανότατα με τη φανέλα με το νούμερο 10.

Ο Κέιν είναι ένας από τους καλύτερους επιθετικούς που έχουν περάσει από την Premier League. Ενδεικτικό αυτού είναι ότι ο 30χρονος βρίσκεται στη δεύτερη θέση του πίνακα των σκόρερ με 213 τέρματα. Μπροστά του είναι μόνο ο θρυλικός Άλαν Σίρερ που σημείωσε 260 γκολ. Την περασμένη σεζόν ο Κέιν ξέφυγε από τη μετριότητα της Τότεναμ και σκόραρε 30 γκολ στην Premier League.