Πλήρωσε τη ρήτρα αποδέσμευσης του Τάιλερ Άνταμς η Τσέλσι

Τζουντ Μπέλιγχαμ - Τάιλερ Άνταμς

i

©Intime

Πλήρωσε τη ρήτρα αποδέσμευσης του Τάιλερ Άνταμς η Τσέλσι

Κώστας Τσιακλής 14:47 - 10.08.2023

Η Τσέλσι θα ανακοινώσει σύντομα την απόκτηση του Τάιλερ Άνταμς. Οι «μπλε» πλήρωσαν τη ρήτρα αποδέσμευσης του ποδοσφαιριστή της Λίντς.

Η Τσέλσι θα ανακοινώσει σύντομα ακόμα μια μεταγραφή αφού «έκλεισε» τον Τάιλερ Άνταμς της Λιντς. Οι «μπλε» ενεργοποίησαν τη ρήτρα αποδέσμευσης του ποδοσφαιριστή που μπήκε σε λειτουργία μετά τον υποβιβασμό των «παγωνιών».

Η Τσέλσι πέρασε σε νέα εποχή μετά την έλευση του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο και τουλάχιστον 12 παίκτες έχουν περάσει ήδη την πόρτα της εξόδου. Από την άλλη μεταγραφή στο «Στανφορντ Μπριτζ» έχουν πάρει μεταξύ άλλων οι Κρίστοφερ Ενκουνκού, Νίκολας Τζάκσον, Άξελ Ντισασί, Ρόμπερτ Σάντσεθ και Λέσλι Ουγκοτσούκβου.

Σε μερικές μέρες η Τσέλσι θα ανακοινώσει ακόμα μια μεταγραφή αφού «έκλεισε» τον Τάιλερ Άνταμς της Λιντς. Την είδηση κάνει γνωστή ο Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο οποίος αναφέρει πως οι «μπλε» πλήρωσαν τη ρήτρα αποδέσμευσης του ποδοσφαιριστή που είχε ενεργοποιηθεί μετά τον υποβιβασμό των «παγωνιών» στην Championship.

Η Τσέλσι θα βγάλει από τα ταμεία της περίπου 23 εκατομμύρια ευρώ. Ο ποδοσφαιριστής συμφώνησε προσωπικούς όρους πριν από δέκα ημέρες και πλέον θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις. Αν όλα πάνε καλά τότε θα ακολουθήσει η ανακοίνωση της απόκτησης του.

Θέλουν και Λάβια οι «μπλε»

Ο Άνταμς θα αποτελέσει τη δεύτερη μεταγραφική ενίσχυση της Τσέλσι στη μεσαία γραμμή (μετά τον Ουγκοτσούκβου). Η ομάδα του Ποτσετίνο όμως δεν θέλει να σταματήσει εκεί αφού κινείται και για την απόκτηση του Ρομέο Λάβια από τη Σαουθάμπτον.

Οι Λονδρέζοι, σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, κατέθεσαν πρόταση ύψους 55 εκατομμυρίων ευρώ, κοντά δηλαδή σε όσα ζητάνε «οι άγιοι». Πάντως για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή έχουν ανταγωνισμό αφού τον Λάβια θέλει και η Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ.

Οι διαπραγματεύσεις και των δύο ομάδων με την πλευρά του παίκτη αναμένεται να συνεχιστούν, με τη Σαουθάμπτον να «τρίβει τα χέρια της», γνωρίζοντας ότι ο ανταγωνισμός μεταξύ των δύο γιγάντων της Premier League μόνο θετικές επιπτώσεις έχει για εκείνους, καθώς η αξία του 19χρονου μέσου τους θα συνεχίσει να ανεβαίνει και η πώληση του θα τους επιφέρει περισσότερα χρήματα απ' αυτά που υπολόγιζαν.