Μπαίνει σφήνα στη Λίβερπουλ η Τσέλσι για Λάβια!

Ρομέο Λάβια

i

©PrtScr

Μπαίνει σφήνα στη Λίβερπουλ η Τσέλσι για Λάβια!

Ιάσονας Τσίλης 11:04 - 10.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:32 - 10.08.2023

Να κλέψει τον Λάβια μέσα απ' τα χέρια της Λίβερπουλ επιδιώκει η Τσέλσι καταθέτοντας πρόταση στη Σαουθάμπτον.

Το σίριαλ με πρωταγωνιστή τον Ρομέο Λάβια καλά κρατεί και πλέον έχει μπει στο παιχνίδι για τα καλά και η Τσέλσι.

Όπως φαίνεται η Σαουθάμπτον δεν σκοπεύει να δώσει εύκολα τον Ρομέο Λάβια στη Λίβερπουλ. Αφού έδωσε και τρίτη αρνητική απάντηση στους «κόκκινους» για τον Βέλγο μέσο. Συγκεκριμένα, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ έδωσε περίπου 52 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο δεν ικανοποίησαν τις απαιτήσεις των «Αγίων».

Η Λίβερπουλ είχε μια κακή σεζόν πέρσι αφού τερμάτισε στην 5η θέση της Premier League ενώ είχε αποκλειστεί νωρίς από το Champions League και τα εγχώρια κύπελλα. Αυτό οδήγησε τον Γιούργκεν Κλοπ να ψάξει για ενίσχυση στη μεσαία γραμμή, η οποία ήρθε με τις μεταγραφές των Αλέξις ΜακΆλιστερ (Μπράιτον) και Ντομινίκ Σομποζλάι (Λειψία).

Ωστόσο ο Γερμανός τεχνικός είδε τους Τζόρνταν Χέντερσον και Φαμπίνιο να αποχωρούν για τη Σαουδική Αραβία και πλέον θα πρέπει να βρει εκ νέου λύσεις για τις θέσεις του κέντρου. Ο νούμερο ένα στόχος της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ είναι ο Ρομέο Λάβια ωστόσο η Σαουθάμπτον αποδεικνύεται σκληρή διαπραγματεύτρια, απορρίπτοντας και την τρίτη πρόταση της Λίβερπουλ.

Πλέον, η ομάδα του Μέρσεισαϊντ απέκτησε ισχυρό ανταγωνισμό, καθώς η Τσέλσι θέλει να κάνει δικό της τον νεαρό άσσο. Οι «μπλε», σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, κατέθεσαν πρόταση ύψους 55 εκατομμυρίων ευρώ, κοντά δηλαδή σε όσα ζητάνε «οι άγιοι».

Νέο «άκυρο» της Σάουθαμπτον στη Λίβερπουλ για Λάβια - «Εξετάζουν» κι άλλες λύσεις οι «κόκκινοι»
PREMIER LEAGUE

16:57 - 01.08.2023

Νέο «άκυρο» της Σάουθαμπτον στη Λίβερπουλ για Λάβια - «Εξετάζουν» κι άλλες λύσεις οι «κόκκινοι»

Η Σάουθαμπτον είπε δεύτερο «όχι» στη Λίβερπουλ για τον Ρομέο Λάβια, με τους «κόκκινους» να έχουν αρχίσει να έχουν κι άλλους παίκτες στη λίστα τους σε περίπτωση που η συμφωνία χαλάσει.

Οι διαπραγματεύσεις και των δύο ομάδων με την πλευρά του παίκτη αναμένεται να συνεχιστούν, με τη Σαουθάμπτον να «τρίβει τα χέρια της», γνωρίζοντας ότι ο ανταγωνισμός μεταξύ των δύο γιγάντων της Premier League μόνο θετικές επιπτώσεις έχει για εκείνους, καθώς η αξία του 19χρονου μέσου τους θα συνεχίσει να ανεβαίνει και η πώληση του θα τους επιφέρει περισσότερα χρήματα απ' αυτά που υπολόγιζαν.