Νέο «άκυρο» της Σάουθαμπτον στη Λίβερπουλ για Λάβια - «Εξετάζουν» κι άλλες λύσεις οι «κόκκινοι»

Ρομέο Λάβια

i

©PrtScr

Νέο «άκυρο» της Σάουθαμπτον στη Λίβερπουλ για Λάβια - «Εξετάζουν» κι άλλες λύσεις οι «κόκκινοι»

Δημήτρης Χούπης 16:57 - 01.08.2023

Η Σάουθαμπτον είπε δεύτερο «όχι» στη Λίβερπουλ για τον Ρομέο Λάβια, με τους «κόκκινους» να έχουν αρχίσει να έχουν κι άλλους παίκτες στη λίστα τους σε περίπτωση που η συμφωνία χαλάσει.

Όπως φαίνεται η Σάουθαμπτον δεν σκοπεύει να δώσει εύκολα τον Ρομέο Λάβια στη Λίβερπουλ. Αφού έδωσε δεύτερη αρνητική απάντηση στους «κόκκινους» για τον Βέλγο μέσο. Συγκεκριμένα η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ έδωσε 42 εκατομμύρια λίρες, ωστόσο δέχτηκαν πάλι «άκυρο».

Οι «άγιοι» για τον νεαρό ποδοσφαιριστή θέλουν πενήντα εκατομμύρια λίρες. Η πρώτη κρούση που είχαν κάνει οι «κόκκινοι» για τον 19χρονο ήταν στα 34 εκατομμύρια λίρες συν τέσσερα εκατομμύρια λίρες. Ο παίκτης από τη μεριά του έχει δώσει το «πράσινο φως» για τη μετακίνησή του, ωστόσο σε περίπτωση που η μεταγραφή χαλάσει τότε οι «κόκκινοι» έχουν κι άλλες λύσεις για τη θέση αμυντικού χαφ. 

Ο Αντρέ από τη Φλουμινένσε είναι ένα όνομα που ο Κλοπ έχει στα υπόψιν του, αλλά θα κινηθεί γι' αυτόν μόνο αν το deal με τον Λάβια δεν προχωρήσει. Η Λίβερπουλ έχει χάσει ήδη παίκτες που είτε ήταν καθαρά αμυντικά χαφ, είτε μπορούσαν να παίξουν εκεί. Αφού ο Φαμπίνιο, ο Χέντερσον και ο Μίλνερ αποχώρησαν το φετινό καλοκαίρι. 

Κλοπ για το ενδιαφέρον της Λίβερπουλ για Εμπαπέ: «Γελάμε με αυτές τις φήμες»
PREMIER LEAGUE

21:12 - 31.07.2023

Κλοπ για το ενδιαφέρον της Λίβερπουλ για Εμπαπέ: «Γελάμε με αυτές τις φήμες»

Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες που θέλουν την ομάδα του να ενδιαφέρεται για τον Κιλιάν Εμπαπέ. Μάλιστα ο Γερμανός τεχνικός είπε πως γελάνε με αυτές τις φήμες.

Κάπως έτσι έχει μείνει με τον νεαρό Στέφαν Μπαΐτσετιτς και τον Τιάγκο. Για τον λόγο αυτό θέλει ένα ακόμα καθαρό εξάρι και ο Λάβια είναι ο νούμερο ένα στόχος του Κλοπ. Ο ΜακΚάλιστερ από την άλλη που αποκτήθηκε φέτος είναι «8» ενώ ο Σόμποζλαϊ είναι καθαρό «δεκάρι», ενώ μπορεί να αγωνιστεί και στη θέση «8».