Παίκτης της Γουέστ Χαμ και με τη βούλα ο Άλβαρες

Έντσον Άλβαρες

i

©WestHam

Παίκτης της Γουέστ Χαμ και με τη βούλα ο Άλβαρες

Ιάσονας Τσίλης 15:31 - 10.08.2023 / Ανανεώθηκε: 15:33 - 10.08.2023

Την απόκτηση του Έντσον Άλβαρες ανακοίνωσε και επίσημα η Γουέστ Χαμ, με τον Μεξικανό να αποτελεί την πρώτη κίνηση της κατόχου του Conference League.

Τον παίκτη που αναζητούσε για να καλύψει το μεγάλο κενό στον άξονα, μετά την αποχώρηση του αρχηγού της, Ντέκλαν Ράις, βρήκε η Γουέστ Χαμ, αφού ανακοίνωσε την απόκτηση του Έντσον Άλβαρες από τον Άγιαξ.

Η μεταγραφή, σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο θα κοστίσει στα «σφυριά» 38 εκατομμύρια ευρώ, ένα ποσό που ενδέχεται να φτάσει και τα 41 εκατομμύρια ευρώ, μαζί με τα μπόνους. Ουσιαστικά η Γουέστ Χαμ θα αναπληρώσει το κενό που άφησε ο Ράις δαπανώντας μόλις το 1/3 από τα χρήματα που έλαβε για τον πρώην αρχηγό της.

Η ανακοίνωση της Γουέστ Χαμ για την απόκτηση του Άλβαρες

«Η Γουέστ Χαμ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Μεξικανού Έντσον Άλβαρες. Ο 25χρονος εντάχθηκε στους «Hammers» με μόνιμο συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2028 έναντι άγνωστης αμοιβής, αφού ο σύλλογος πολέμησε τον ισχυρό ανταγωνισμό από άλλους κορυφαίους ευρωπαϊκούς συλλόγους για να τον φέρει στο Στάδιο του Λονδίνου».

Ο ίδιος, παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Γουέστ Χαμ λέγοντας: «Είμαι πολύ χαρούμενος και πολύ περήφανος που βρίσκομαι εδώ. Το να είσαι εδώ στο Λονδίνο και να βλέπεις το Στάδιο του Λονδίνου, είναι καταπληκτικό. Ανυπομονώ να παίξω εδώ μπροστά στους οπαδούς της Γουέστ Χαμ. Είναι μια πολύ συναισθηματική στιγμή για μένα στην καριέρα μου. Το να ενταχθώ σε έναν σύλλογο όπως η Γουέστ Χαμ είναι ένα όνειρο για εμένα και την οικογένειά μου.

Βρήκε τον αντικαταστάτη του Ράις η Γουέστ Χαμ: Παίρνει τον Έντσον Άλβαρες με 40 εκατ. ευρώ από τον Άγιαξ
PREMIER LEAGUE

21:30 - 07.08.2023

Βρήκε τον αντικαταστάτη του Ράις η Γουέστ Χαμ: Παίρνει τον Έντσον Άλβαρες με 40 εκατ. ευρώ από τον Άγιαξ

Τον παίκτη που αναζητούσε για να καλύψει το μεγάλο κενό στον άξονα, μετά την αποχώρηση του αρχηγού της, Ντέκλαν Ράις, φαίνεται πως βρίσκει η Γουέστ Χαμ, αφού συμφώνησε με τον Άγιαξ για τον Άλβαρες.

Η Premier League είναι ένα ιδιαίτερο πρωτάθλημα, το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο και νομίζω ότι το στυλ μου θα του ταιριάζει. Τώρα έχω ευθύνη στη Γουέστ Χαμ και στην οικογένεια της Γουέστ Χαμ και θα δώσω τα πάντα για τη φανέλα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύντομα η Γουέστ Χαμ θα ανακοινώσει και τις επόμενες τις μεταγραφικές κινήσεις. Ένα βήμα μακριά από το «London Stadium» βρίσκονται οι Χάρι Μαγκουάιρ και Τζέιμς Γουόρντ Πράους αφού τα «σφυριά» συμφώνησαν σε όλα με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Σαουθάμπτον αντίστοιχα.