Μεταμεσονύκτια «βόμβα» της Λίβερπουλ: Έκανε δικό της τον Καϊσέδο με ποσό ρεκόρ

Μόισες Καϊσέδο

i

©Intime

Μεταμεσονύκτια «βόμβα» της Λίβερπουλ: Έκανε δικό της τον Καϊσέδο με ποσό ρεκόρ

Δημήτρης Χούπης 08:15 - 11.08.2023 / Ανανεώθηκε: 08:16 - 11.08.2023

Η Λίβερπουλ με ποσό ρεκόρ για την Αγγλία έκανε δικό της τον Καϊσέδο, ο οποίος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα περάσει από τα ιατρικά την Παρασκευή (11/8).

Η Λίβερπουλ έβαλε τα χέρια βαθιά μέσα στην τσέπη και «έκλεισε» τον Μόιζες Καϊσέδο από την Μπράιτον. Οι «κόκκινοι» συγκεκριμένα έβγαλαν από τα ταμεία τους ένα ποσό κοντά στα 115 εκατομμύρια ευρώ, κάνοντας τους «γλάρους» να μην μπορούν να αρνηθούν. 

Αυτό παράλληλα θα είναι και ποσό ρεκόρ μεταγραφής για την Αγγλία. Μάλιστα εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο μέσος από το Εκουαδόρ θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις την Παρασκευή (11/8), ενώ τα έγγραφα για τη μετακίνησή του η Λίβερπουλ τα έχει ήδη έτοιμα. 

Η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ το φετινό μεταγραφικό καλοκαίρι είχε ως πρώτο στόχο για τη θέση του «εξαριού» τον Τζουντ Μπέλιγχαμ, ωστόσο απέσυραν το ενδιαφέρον τους, όταν είδαν πως ο παίκτης κοστίζει πάνω από εκατό εκατομμύρια ευρώ. Στόχος τους ήταν να πάρουν όσο το δυνατό περισσότερους παίκτες για το κέντρο που τόσο «πονούσαν» και με αυτά τα λεφτά θεώρησαν ότι μπορούν να κάνουν παραπάνω προσθήκες. 

Απέκτησαν τον Αλέξις ΜακΚάλιστερ για τη θέση του «οχτώ» και τον Ντόμινικ Σόμποσλαϊ, ο οποίος παίζει και «οχτώ» και «δέκα». Με την αποχώρηση του Μίλνερ,  του Χέντερσον και του Φαμπίνιο, χρειάζονται ένα «εξάριι». Αφού λοιπόν έκαναν τρεις προτάσεις στη Σάουθαμπτον για τον Λάβια και δέχτηκε ισάριθμα άκυρα είπε να ρίξει το βάρος άλλου. 

Μετά τον Κλοπ, οι ομάδες της Premier League θέλουν να βάλουν «στοπ» στην Σαουδική Αραβία (vid)
PREMIER LEAGUE

11:31 - 05.08.2023

Μετά τον Κλοπ, οι ομάδες της Premier League θέλουν να βάλουν «στοπ» στην Σαουδική Αραβία (vid)

Αφού ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε, φοβούμενος ότι κάποιοι παίκτες του θα έφευγαν από τη Λίβερπουλ για τη Σαουδική Αραβία μετά το τέλος της μεταγραφικής περιόδου στις αρχές Σεπτεμβρίου, οι σύλλογοι της Premier League αποφάσισαν να αντιδράσουν.

Ο Καϊσέδο ήταν ένας ακόμα παίκτης που ήθελε εδώ και καιρό δίχως όμως να είχε κάνει καμία επίσημη πρόταση. Η Τσέλσι ήταν μάλιστα η πρώτη που έκανε πρόταση, αλλά η Μπράιτον την απέρριψε. Εκεί εμφανίστηκε η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος μάλλον είδε ότι η σεζόν ξεκινάει και έχει μείνει με δύο εξάρια (Μπαϊτσετιτς και Τιάγκο), από  τα οποία ο πρώτος είναι άπειρος και ο δεύτερος «γυάλινος». 

Η διοίκηση των «κόκκινων» δεν αστειεύτηκε και έδωσε 115 εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσει τον μέσο από την Μπράιτον. Κάνοντάς τον παράλληλα μεταγραφή ρεκόρ για την Αγγλία.