Νέα τροπή στην υπόθεση Κέιν-Δεν τον αφήνει η Τότεναμ να ταξιδέψει στην Γερμανία!

Χάρι Κέιν

i

© Photo by Paul Kane/Getty Images

Νέα τροπή στην υπόθεση Κέιν-Δεν τον αφήνει η Τότεναμ να ταξιδέψει στην Γερμανία!

Μαρία Δαλιάνη • 11:19 - 11.08.2023 / Ανανεώθηκε: 17:56 - 05.12.2023

Απίθανα πράγματα συμβαίνουν στην υπόθεση Χάρι Κέιν με τον δημοσιογράφο του Sky Sports Φλόριαν Πλέτενμπεργκ να αναφέρει ότι η Τότεναμ δεν αφήνει -προς το παρόν- τον Άγγλο επιθετικό να πετάξει για το Μόναχο.

Μετά από πολύμηνες διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε Τότεναμ και Μπάγερν και απανωτές αρνητικές απαντήσεις των Άγγλων σε εξωπραγματικές προτάσεις των Βαυαρών όλα έδειχναν πως το «deal» έκλεισε με ένα ποσό κοντά στα 110 εκατομμύρια ευρώ με την Τότεναμ όμως να κάνει τελευταία στιγμή στροφή 180 μοιρών.

 Η υπόθεση του Χάρι Κέιν και η μεταγραφή του στην Μπάγερν Μονάχου μας έχει απασχολήσει εδώ και καιρό καθώς, οι δύο σύλλογοι βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του Άγγλου επιθετικού για μεγάλο χρονικό διάστημα. Χθες (10/08), έγινε γνωστό ότι οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια ενώ το μόνο που απέμενε ήταν τον «ΟΚ» του παίκτη. Ο Άγγλος επιθετικός άφησε τους ενδοιασμούς που είχαν προκύψει τελευταία στιγμή παρά το γεγονός ότι ο ίδιος πίεζε τόσο καιρό την Τότεναμ για την μετακίνηση του στην Γερμανία και πήρε την απόφαση να ταξιδέψει.

Ο Άγγλος διεθνής αναμενόταν να ταξιδέψει στο Μόναχο τις επόμενες ώρες έπειτα από σχετική άδεια που είχε λάβει από την Τότεναμ προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Και ενώ όλα έδειχναν ότι η «σαπουνόπερα» που έχει δημιουργηθεί γύρω από το όνομα του Χάρι Κέιν θα λάμβανε τέλος οι «πετινοί» από ότι φαίνεται είχαν άλλα σχέδια .Η Τότεναμ ενώ ο Κέιν πήγαινε προς το αεροδρόμιο, ανακάλεσε την άδεια που του είχε δώσει και πλέον ο Άγγλος περιμένει σε αυτοκίνητο κοντά στο αεροδρόμιο του Λονδίνου.

Πάντως, δεν είναι απίθανο μετά και τις τελευταίες εξελίξεις το «deal» ανάμεσα στις δύο ομάδες να χαλάσει τελευταία στιγμή και τελικά ο Κέιν να μην φορέσει την φανέλα της Μπάγερν Μονάχου με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο ιδιοκτήτης της Τότεναμ ,Τζο Λούις, ζητάει πάνω από 110 εκατομμύρια ευρώ όπου ήταν και το τελικό ποσό που είχαν συμφωνήσει οι δύο πλευρές για την πώληση του Άγγλου επιθετικού.