Ποστέκογλου για την ένταση με τους παίκτες της Μπόρνμουθ: «Απλά... ανταλλάξαμε ευχές»

Ποστέκογλου για την ένταση με τους παίκτες της Μπόρνμουθ: «Απλά... ανταλλάξαμε ευχές»

Δημήτρης Χούπης 12:20 - 01.01.2024 / Ανανεώθηκε: 13:01 - 01.01.2024

Ο τεχνικός της Τότεναμ, Άγγελος Ποστέκογλου μετά τη λήξη του αγώνα με την Μπόρνμουθ εξήγησε τι έγινε στη σύρραξη που δημιουργήθηκε με τους παίκτες των «κερασιών».

Η Τότεναμ έκλεισε νικηφόρα το 2023 επικρατώντας της Μπόρνμουθ με 3-1 στο Λονδίνο. Κατά τη διάρκεια του αγώνα όμως ο Βελίζ δέχτηκε ένα σκληρό μαρκάρισμα, σφαδάζοντας από τον πόνο στο δεξί γόνατο. 

Εκείνη τη στιγμή ο τεχνικός της ομάδας του Λονδίνου, Άγγελος Ποστέκογλου... βγήκε από τα ρούχα του με το μαρκάρισμα. Αλλά και από το γεγονός ότι οι παίκτες των «κερασιών» δεν έβγαζαν την μπάλα εκτός. 

Κάπου εκεί δημιουργήθηκε η ένταση ανάμεσα στους δύο πάγκους, με τους ανθρώπους των δύο ομάδων να ανταλλάσσουν... γαλλικά. Μάλιστα ο Αυστραλός προπονητής των «σπιρουνιών» ήταν σε τόσο έξαλλη κατάσταση που απώθησε έντονα κάποιον από το επιτελείο της Μπόρνμουθ

Μετά το τέλος του αγώνα λοιπόν ένας ρεπόρτερ στη συνέντευξη Τύπου ρώτησε τον Ποστέκογλου για το περιστατικό. Ο Αυστραλός τεχνικός με ελληνική καταγωγή τότε απάντησε με απλά και χιουμοριστικά λέγοντας πως αντάλλαξαν ευχές. 

«Απλά ανταλλάξαμε ευχές για το νέο έτος...», ανέφερε δίχως να δώσει συνέχεια. 

Η ομάδα του Βόρειου Λονδίνου αν και ξεκίνησε καλά το πρωτάθλημα, φτάνοντας μέχρι και την κορυφή της βαθμολογίας, πέρασε ένα κακό διάστημα που την άφησε πίσω στον πίνακα. Συγκεκριμένα έκανε έναν μήνα να πάρει νίκη, αφού είχε τέσσερις ήττες και μία ισοπαλία. 

Ωστόσο ξέφευγε από το κακό της διάστημα και με τέσσερις νίκες στα πέντε τελευταία παιχνίδια έχει πάρει και πάλι τα πάνω της.