Ποτσετίνο: «Η Τσέλσι είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Αγγλία τα τελευταία 10-15 χρόνια»

Μαουρίσιο Ποτσετίνο

i

© Intime

Ποτσετίνο: «Η Τσέλσι είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Αγγλία τα τελευταία 10-15 χρόνια»

Κώστας Τσιακλής 09:52 - 04.07.2023

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο είναι ο νέος προπονητής της Τσέλσι. Ο Αργεντινός παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις και είπε πως η Τσέλσι είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Αγγλία τα τελευταία 10-15 χρόνια.

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής της Τσέλσι και ανέφερε μεταξύ άλλων πως η Λονδρέζικη ομάδα είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Αγγλία τα τελευταία 10-15 χρόνια.

Η Τσέλσι πέρασε σε νέα εποχή αφού προσέλαβε πρόσφατα το νέο της προπονητή ενόψει της έναρξης της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024. Ο λόγος για τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, ο οποίος στο παρελθόν αποτέλεσε και τεχνικός της Τότεναμ.

Ο Αργεντινός προπονητής παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις και προέβη σε μια δήλωση που θα συζητηθεί αφού είπε πως η Τσέλσι είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Αγγλία τα τελευταία 10-15 χρόνια.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ποτσετίνο:

«Ξέρω πολύ καλά την Τσέλσι, είναι ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους στον κόσμο. Φυσικά, ήταν εύκολο για εμάς να πάρουμε την απόφαση να μετακομίσουμε εδώ.

Τα τελευταία 10, 12, 15 χρόνια, η Τσέλσι είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Αγγλία. Ξέρω πολύ καλά την Premier League και τι σημαίνει η κουλτούρα της Τσέλσι. Νομίζω ότι οι οπαδοί μας είναι ενθουσιασμένοι που θα βρεθούν ξανά στον δρόμο της προσπάθειας για τη νίκη. Είναι συναρπαστικό για εμάς και αυτό που θέλουμε είναι να φέρουμε ξανά την ευτυχία σε αυτόν τον μεγάλο ποδοσφαιρικό σύλλογο.

Θα δουλέψουμε σκληρά, θα παίξουμε με τρόπο που οι οπαδοί μπορούν να απολαύσουν το ποδόσφαιρο και η ιστορία της Τσέλσι είναι να κερδίζει - αλλά είναι σημαντικό και στον τρόπο με τον οποίο θα χτίσουμε αυτές τις νίκες.

Πάντα πιστεύω ότι μαζί μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα – δεν μπορείς να βάλεις όριο. Θα προσπαθήσουμε να παλέψουμε με αυτό για να είμαστε όλοι μαζί σε ένα φανταστικό ταξίδι.

Τελικά, το πιο σημαντικό πράγμα στο ποδόσφαιρο είναι να χαίρονται αυτοί [οι φίλαθλοι] και να νιώθουν περήφανοι για εμάς και για τον τρόπο που προσεγγίζουμε τα παιχνίδια. Αυτό πρέπει να το ξέρουν οι παίκτες. Πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι θα φέρουμε αυτό που χρειάζεται ο σύλλογος για να είναι στην κορυφή γιατί η ιστορία του συλλόγου είναι να βρίσκεται στην κορυφή».