Ποτσετίνο: «Οι οπαδοί της Τσέλσι δεν θα εκτιμήσουν άλλον προπονητή περισσότερο από εμένα»

Μαουρίτσιο Ποτσετίνο

i

PrTScr

Ποτσετίνο: «Οι οπαδοί της Τσέλσι δεν θα εκτιμήσουν άλλον προπονητή περισσότερο από εμένα»

Κώστας Τόπας 14:48 - 11.03.2024

Η Τσέλσι δυσκολεύεται, αλλά ο προπονητής Μαουρίτσιο Ποτσετίνο δεν σκέφτεται να παραιτηθεί. Κατά τη γνώμη του, ο λονδρέζικος σύλλογος δεν θα τα πάει καλύτερα με έναν νέο τεχνικό στο άμεσο μέλλον.

Υπό τον νέο ιδιοκτήτη, Τοντ Μπόελι, η Τσέλσι πέρασε το όριο του ενός δισεκατομμυρίου ευρώ στις μεταγραφικές δαπάνες μέσα σε ένα χρόνο, αλλά οι «μπλε» αυτή τη στιγμή είναι 11οι στην Premier League και όπως φαίνεται θα χάσουν μία θέση που οδηγεί στην Ευρώπη τη νέα σεζόν.

«Αυτό είναι ένα νέο έργο, μια άλλη Τσέλσι. Αν μας συγκρίνετε με την παλιά Τσέλσι, κανείς δεν θα έχει επιτυχία. Οι οπαδοί δεν θα εκτιμήσουν άλλον προπονητή περισσότερο από εμένα. Είναι ένα νέο έργο και ο κόσμος πρέπει να το καταλάβει. Οι περιστάσεις είναι περιστάσεις. Πρέπει να συνεχίσουμε να πιέζουμε και να πιστέψουμε στον εαυτό μας», είπε ο Ποτσετίνο στα αγγλικά Μέσα ενημέρωσης.

Τελικά ποιος κάνει το κουμάντο στην Τσέλσι; Ο Μπόελι έχει μόλις το 13%, ποιοι κρύβονται από πίσω
PREMIER LEAGUE

10:09 - 08.03.2024

Τελικά ποιος κάνει το κουμάντο στην Τσέλσι; Ο Μπόελι έχει μόλις το 13%, ποιοι κρύβονται από πίσω

Ο Τοντ Μπόελι έχει βρεθεί αδίκως στο στόχαστρο των οπαδών της Τσέλσι, καθώς όπως αποκαλύφθηκε ο Αμερικανός δεν είναι εκείνος ο οποίος κάνει κουμάντο στους Λονδρέζους.

«Αν οι παίκτες πιστεύουν ότι θα τα πάνε καλύτερα με έναν άλλο προπονητή, θα είμαι ο πρώτος που θα πω: ΟΚ, πήγαινε να μιλήσεις με τον ιδιοκτήτη και τον αθλητικό διευθυντή. Αλλά δεν με ανησυχεί αυτό. Οι παίκτες είναι αρκετά έξυπνοι, μπορείς να καταλάβεις από τον τρόπο που συμπεριφέρονται ότι είναι πίσω μας. Δεν υπάρχει αμφιβολία. Ήρθα εδώ γιατί ήξερα ότι θα ήταν δύσκολο, αλλά ήξερα επίσης ότι θα χρειαζόμασταν χρόνο και πίστη», κατέληξε ο Αργεντινός τεχνικός, του οποίου το συμβόλαιο με την Τσέλσι λήγει το καλοκαίρι του 2025.