Γκέλα της Λίβερπουλ απέναντι στην Μπράιτον - Ισοπαλία στο Molineux για Γουλβς και Άστον Βίλα
i

©Photo by Bryn Lennon/Getty Images

Γκέλα της Λίβερπουλ απέναντι στην Μπράιτον - Ισοπαλία στο Molineux για Γουλβς και Άστον Βίλα

Δημήτρης Χούπης 18:03 - 08.10.2023 / Ανανεώθηκε: 18:05 - 08.10.2023

Η Μπράιτον ανάγκασε τη Λίβερπουλ στη δεύτερη σερί γκέλα στο πρωτάθλημα, αφού το παιχνίδι ήρθε ισόπαλο 2-2, την ίδια ώρα που Γουλβς και Άστον Βίλα ήρθαν επίσης ισόπαλες 1-1.

Ισόπαλο 2-2 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στην Μπράιτον και τη Λίβερπουλ για την όγδοη αγωνιστική της Premier League

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, με τις δύο ομάδες να έχουν αρκετές ευκαιρίες, αλλά οι «γλάροι» ήταν αυτοί που είχαν τις περισσότερες. Ώσπου προηγήθηκαν στο 21', όταν ο Αντίγκρα είδε εκτός περιοχής τον Άλισον και με σουτ έκανε το 1-0 για την Μπράιτον.

Η Λίβερπουλ όμως αντέδρασε και πριν τη λήξη του ημιχρόνου ανέτρεψε το παιχνίδι. Στο 40' ο Σαλάχ μετά από ασίστ του Νούνιες ισοφάρισε και τέσσερα λεπτά μετά από τα έντεκα βήματα ο Αιγύπτιος έκανε το 2-1 για τους «κόκκινους».

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ είχε τις ευκαιρίες να βάλει ένα τρίτο γκολ, όπως και οι «γλάροι» είχαν τη δυνατότητα να ισοφαρίσουν. Τη μεγαλύτερη ευκαιρία όμως την είχε ο Χράφενμπεργκ, ο οποίος σε κενή εστία έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Στο 79ο λεπτό οι «γλάροι» ισοφάρισαν με τον Λιούις Ντανκ, ο οποίος μετά από φάουλ του Μαρς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Άλισον.

Ισοπαλία στο Molineux μεταξύ της Γουλβς με την Άστον Βίλα 

Την ίδια ώρα ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι και στο Molineux μεταξύ της Γουλβς με την Άστον Βίλα.

Στο πρώτο μέρος η Άστον Βίλα είχε τις περισσότερες ευκαιρίες, αλλά καμία δεν ήταν στον στόχο. Στο 8' ο Κας και ο Ντάγκλας Λουίς είχαν τις καλύτερες φάσεις για τους «βίλανς», ενώ από την άλλη ο Χι - Τσαν είχε τη μοναδική καλή ευκαιρία για τη Γουλβς.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε εντυπωσιακά. Στο 53' ο Γουλβς άνοιξε το σκορ με τον Χι - Τσαν, ο οποίος μετά από ασίστ του Νέτο έκανε το 1-0 και δύο λεπτά μετά ο Παού Τόρες ισοφάρισε για την ομάδα του Μπέρμιγχαμ. Στη συνέχεια οι «λύκοι» είχαν μια καλή ευκαιρία να μπει ξανά μπροστά στο σκορ, αλλά ο Σεμέδο «νικήθηκε» από τον Εμιλιάνο Μαρτίνες. Στις καθυστερήσεις του αγώνα η Βίλα έχασε δύο ευκαιρίες να πάρει τη νίκη, αλλά ούτε ο Ντάγκλας Λουίς, ούτε ο Ζανιόλο κατάφεραν να σκοράρουν. 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (9ης) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ