Μεταγραφές επειγόντως ζήτησε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Έρικ Τεν Χαχ

Ο Τεν Χαχ.

i

©intime

Μεταγραφές επειγόντως ζήτησε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Έρικ Τεν Χαχ

Sportal newsroom 09:28 - 29.05.2023 / Ανανεώθηκε: 10:25 - 29.05.2023

Ο Ολλανδός τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Έρικ Τεν Χαχ αναφέρθηκε στο τι χρειάζεται για να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επέστρεψε στο Champions League και ο Έρικ Τεν Χαχ κάνει σχέδια για την επόμενη σεζόν.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» τερμάτισαν τρίτοι, αλλά σε απόσταση από την κορυφή. Ποτέ ουσιαστικά δεν ήταν διεκδικητές του τίτλου, ενώ και στο Europa League έμειναν εκτός στην προημιτελική φάση από τη Σεβίλλη.

Ο Ολλανδός τεχνικός της Γιουνάτεντ με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος στην Premier League έστειλε μήνυμα για μεταγραφική ενίσχυση. Έδειξε με όσα είπε ότι δεν συμβιβάζεται με το γεγονός να μην γίνουν επενδύσεις και ξεκαθάρισε πως αν δεν αναβαθμιστεί ποιοτικά το ρόστερ τότε δεν θα μπορέσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να διεκδικήσει υψηλούς στόχους.

«Το είδαμε και τον χειμώνα. Όλοι οι σύλλογοι έκαναν τεράστιες επενδύσεις κι εμείς δεν κάναμε», είπε αρχικά ο Τεν Χαχ και συμπλήρωσε: «Ο σύλλογος ξέρει ότι αν θέλεις να παίξεις στην πρώτη τετράδα και να ανταγωνιστείς για τρόπαια στην Premier League, τότε πρέπει να επενδύσεις. Διαφορετικά δεν έχεις ευκαιρία, γιατί θα το κάνουν άλλοι σύλλογοι».

Πριν τη λήξη του πρωταθλήματος, παράλληλα, να θυμίσουμε ότι ο Τεν Χαχ μίλησε για τον άσο της ομάδας, τον Μάρκους Ράσφορντ: «Νομίζω ότι υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης στο παιχνίδι του. Είμαι πεπεισμένος ότι μπορεί να σκοράρει ακόμα περισσότερα γκολ. Αν πάρουμε, για παράδειγμα, τα τελευταία δέκα παιχνίδια δεν έβαλε πολλά γκολ. Νομίζω ότι μόνο δύο ή τρία, οπότε ναι, μπορεί να βελτιωθεί.

Είμαι χαρούμενος από αυτό που έκανε την περασμένη σεζόν μέχρι τώρα που επανέρχεται. Τον στηρίξαμε όπου μπορούσαμε, με τον τρόπο που παίζουμε, αλλά και με την ψυχική του νοοτροπία. Είμαστε ευχαριστημένοι με αυτό, αλλά πρέπει να τον πιέσουμε περισσότερο. Νομίζω ότι είναι ικανός να σκοράρει 40 γκολ σε μια σεζόν. Γι' αυτόν λοιπόν αυτό είναι το επόμενο βήμα».