Ποτσετίνο: «Είχα πει ότι οι μόνες ομάδες που δεν θα προπονούσα είναι η Άρσεναλ και η Μπαρτσελόνα»

Μαουρίτσιο Ποτσετίνο

i

© PrtScr

Ποτσετίνο: «Είχα πει ότι οι μόνες ομάδες που δεν θα προπονούσα είναι η Άρσεναλ και η Μπαρτσελόνα»

Ιάσονας Τσίλης 17:16 - 03.11.2023 / Ανανεώθηκε: 21:56 - 03.11.2023

Με την αναμέτρηση της Τότεναμ με την Τσέλσι να είναι προ των πυλών, ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο μίλησε για την πρώην ομάδα του, το μέλλον των «μπλε» και για τους δύο συλλόγους τους οποίους δεν θα προπονούσε ποτέ.

Το μεγάλο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής μεταξύ Τότεναμ και Τσέλσι (06/11, 22:00), είναι αυτό το οποίο ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής της Premier League.

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η επιστροφή του Μαουρίσιο Ποτσετίνο στην έδρα των «πετινών» μετά από τέσσερα χρόνια ως αντίπαλος και προπονητής μιας εκ των μεγαλύτερων αντιπάλων τους.

Ο Αργεντίνος τεχνικός έχει σκοπό να τερματίσει το αήττητο της Τότεναμ και να βάλει ένα φρένο στην εντυπωσιακή της πορεία στην φετινή Premier League. Ο ίδιος μίλησε στη συνέντευξη τύπου για το μεγάλο αυτό παιχνίδι.

«Για μένα θα είναι μια ευτυχισμένη μέρα, αλλά αυτή είναι η ζωή και πρέπει να προχωρήσουμε. Είναι πραγματικά ξεχωριστό να επιστρέφουμε σε ένα μέρος όπου δημιουργήσαμε καταπληκτικές αναμνήσεις μαζί. Είναι ξεχωριστό, δεν πρόκειται να πω ψέματα. Αυτό είναι αλήθεια», δήλωσε αρχικά.

«Ειχα πει ότι οι μόνες ομάδες που δεν θα διοικούσα ποτέ είναι η Άρσεναλ και η Μπαρτσελόνα», υπενθύμισε ο έμπειρος τεχνικός προσθέτοντας πως: «Είναι περίεργο συναίσθημα να επιστρέφω στους Σπερς μετά από τέσσερα χρόνια… αλλά θα είναι μια χαρούμενη μέρα. Νιώθω ότι οι Σπερς μπορούν πραγματικά να κερδίσουν το πρωτάθλημα, κάνουν εξαιρετική δουλειά», είπε απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με παλαιότερη του δήλωση.

Αναφορικά με το μέτριο ξεκίνημα της Τσέλσι και το πως βλέπει το μέλλον δήλωσε: «Ιστορικά, η Τσέλσι κέρδισε μεγάλα πράγματα. Χτίζουμε κάτι για το μέλλον. Χωρίς αμφιβολία στο μέλλον η Τσέλσι θα είναι στην ίδια θέση να κερδίσει ξανά τρόπαια».