Ο Οσίμεν αποτελεί τον πρώτο μεταγραφικό στόχο της Τσέλσι ενόψει Ιανουαρίου

Βίκτορ Οσίμεν

i

© PrtScr

Ο Οσίμεν αποτελεί τον πρώτο μεταγραφικό στόχο της Τσέλσι ενόψει Ιανουαρίου

Ο Βίκτορ Οσίμεν βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα της Τσέλσι ενόψει του Ιανουαρίου, με την αγγλική ομάδα να σχεδιάζει ακόμη μία κίνηση που θα σπάσει τα... ταμεία.

Ένα από τα προβλήματα της Τσέλσι τη φετινή σεζόν όπως και πέρσι, είναι το «εύκολο» γκολ. Η ομάδα του Λονδίνου τα έχει βρει... σκούρα στο επιθετικό κομμάτι, με τον Νίκολας Τζάκσον να μην έχει προσαρμοστεί μέχρι στιγμής στις απαιτήσεις της Πρέμιερ Λιγκ. Γι΄ αυτόν τον λόγο, ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο έχει ζητήσει επιτακτικά την απόκτηση ενός ικανού φορ, με τον Βίκτορ Οσίμεν να αποτελεί τον μεγάλο στόχο ενόψει του Γενάρη.

Ο Νιγηριανός φορ έχει εντυπωσιάσει τους πάντες με τις εμφανίσεις του στην Ιταλία τα τελευταία δύο χρόνια, ενώ συνολικά με τη φανέλα της Νάπολι έχει μετρήσει 65 γκολ και 15 ασίστ σε 111 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. 

Η διοίκηση της ιταλικής ομάδας θέλει να τον «δέσει» με νέο συμβόλαιο, μολονότι αποκτήθηκε το 2020 και το τρέχον λήγει το καλοκαίρι του 2025, αλλά ο ίδιος επιθυμεί να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Ο Νιγηριανός φορ θα συναντηθεί με τον πρόεδρο του συλλόγου, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις και αναμένεται να του ξεκαθαρίσει πως θέλει να αποχωρήσει τον Ιανουάριο με προορισμό το Λονδίνο και την Τσέλσι.

Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ, η Τσέλσι είναι έτοιμη να κάνει νέο ρεκόρ μεταγραφής, προσφέροντας 145 εκατ. ευρώ στη Νάπολι για τα δικαιώματα του, όση είναι δηλαδή και η ρήτρα εξαγοράς στο συμβόλαιο του με την πρωταθλήτρια Ιταλίας.

Τέλος να θυμίσουμε πως το τελευταίο χρονικό διάστημα , Οσίμεν και Νάπολι δεν διανύουν και τις καλύτερες σχέσεις. Πρόσφατα, η ιστορία μεταξύ του ποδοσφαιριστή και του συλλόγου άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο. Σε ένα βίντεο που κοινοποιήθηκε στα social media, ο Νιγηριανός επιθετικός είναι εμφανώς θυμωμένος με μια ομάδα θαυμαστών του που συνωστίζονται γύρω από το αυτοκίνητό του. 

Συγκεκριμένα, ο θυμός του στρέφεται σε έναν άνδρα που επιμένει να λάβει την υπογραφή του παίκτη, φτάνοντας στο σημείο να πετάξει τον μαρκαδόρο του στο όχημά του. Αυτό αναγκάζει τον Οσίμεν να του δώσει μια ισχυρή επίπληξη και να αρνηθεί να υπογράψει αυτόγραφα για τους υπόλοιπους οπαδούς, ανεβάζοντας το παράθυρο και προχωρώντας με το αυτοκίνητο του.