Μουρίνιο: «Μπορείτε να πάτε να γ@@@ και οι δύο! Θα πάρω τον Βαράν και θα τον βλέπετε από τον πάγκο!»

Ζοσέ Μουρίνιο

i

©Intime

Μουρίνιο: «Μπορείτε να πάτε να γ@@@ και οι δύο! Θα πάρω τον Βαράν και θα τον βλέπετε από τον πάγκο!»

Κώστας Τσιακλής 18:43 - 31.10.2023 / Ανανεώθηκε: 20:00 - 31.10.2023

Ο πρώην παίκτης της Τσέλσι, Τζον Όμπι Μικέλ, αποκάλυψε μερικά περιστατικά που έγιναν με τους Μοχάμεντ Σαλάχ και Κέβιν Ντε Μπρόινε όταν αυτοί ήταν στους «μπλε». Επιπλέον ο Τζον Τέρι περιέγραψε μια από τις εκδηλώσεις θυμού του Ζοσέ Μουρίνιο!

Οι Κέβιν Ντε Μπρόινε και Μοχάμεντ Σαλάχ είναι δύο από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές των τελευταίων ετών. Εύλογο ερώτημα όλων είναι γιατί δεν πέτυχαν στο πέρασμα τους από την Τσέλσι.

Ο πρώην άσος των «μπλε», Τζον Όμπι Μικέλ, μίλησε για αυτούς και αποκάλυψε μερικά πράγματα που συνέβησαν πίσω από τις κάμερες που πιθανόν να επηρέασαν την εξέλιξη τους. Από την άλλη στο ίδιο ποντκαστ ο Τζον Τέρι αποκάλυψε και αυτός με τη σειρά του μια τρομερή ιστορία που είχε για πρωταγωνιστή τον Ζοσέ Μουρίνιο, που το όνομα του αναφέρθηκε νωρίτερα και από τον Όμπι Μικέλ σε ένα περιστατικό με τον Μοχάμεντ Σαλάχ.

Όσο αφορά τον Ντε Μπρόινε, ο Μικέλ είπε πως δεν ήταν στο καλύτερο επίπεδο προπόνησης και μάλιστα είχε φτάσει στο σημείο να τσακωθεί με τον Σάμουελ Ετό. Από την άλλη για τον Σαλάχ, αναφέρθηκε σε ένα επεισόδιο που είχε με τον τότε προπονητή του, Ζοσέ Μουρίνιο στο ημίχρονο ενός αγώνα της Τσέλσι. Όπως είπε ο Όμπι Μικέλ, ο Πορτογάλος τεχνικός είχε κάνει τον Αιγύπτιο να κλάψει.

«Νομίζω ότι ο Κέβιν Ντε Μπρόινε, δεν ήταν ο καλύτερος παίκτης στην προπόνηση τότε. Ήταν κάποιος που ερχόταν στην προπόνηση, και πιθανώς επειδή δεν έπαιζε τόσο πολύ, είχε πάντα το κεφάλι του κάτω, ήταν πάντα θυμωμένος και μουτρωμένος. Ήταν σαν ένα παιδί που ήρθε στην παιδική χαρά και κανείς δεν ήθελε να παίξει μαζί του.

Θυμάμαι όταν είχαν μια τεράστια μάχη με τον Σάμουελ Ετό στο προπονητικό γήπεδο μόνο και μόνο επειδή αυτός (Ντε Μπρόινε) δεν κατέβαλλε την προσπάθεια που ήθελε ο Ετό, οπότε είχαν μια τεράστια κόντρα στον αγωνιστικό χώρο. Ήταν τόσο άτυχοι που ο προπονητής, ο Μουρίνιο, τότε δεν έκανε χάρες. Αν δεν έκανες τη δουλειά σου, δεν είχε σημασία ποιος ήσουν, θα σου είχε βάλει χέρι.

Επιτέθηκε μια φορά στο ημίχρονο στον Μοχάμεντ Σαλάχ και τον έκανε να κλαίει. Σκεφτήκαμε "Εντάξει, θα τον αφήσει να επιστρέψει στο γήπεδο", αλλά στη συνέχεια κατέστρεψε το παιδί και τότε τον αντικατέστησε. Αλλά αυτή ήταν η νοοτροπία του τότε, αλλά θα το έκανε ο Μουρίνιο τώρα; Πιστεύω πως όχι. Έχει γίνει μεγαλύτερος και ώριμος και ξέρει πώς να αντιμετωπίζει τους νεότερους παίκτες, και γενικά τους παίκτες πολύ περισσότερο τώρα. Νομίζω ότι έτσι πήρε το καλύτερο από εμάς τότε και έτσι ήμασταν όταν ήμασταν επιτυχημένοι λόγω του πώς ήθελε να παίζουμε, να προπονούμαστε και να συμπεριφερόμαστε ως παίκτες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Όμπι Μικέλ.

Από την άλλη ο τέως αρχηγός της Τσέλσι, Τζον Τέρι, μεταξύ άλλων έκανε το εξής σχόλιο: «Δεν περιμέναμε να είναι εδώ που είναι σήμερα, αλλά δίνω τα εύσημα σε αυτούς, έφυγαν και βελτιώθηκαν για να γίνουν σούπερ σταρ. Όταν βλέπω τον Κέβιν Ντε Μπρόινε να παίζει σήμερα, λέω "είναι ο ίδιος τύπος;».

 «Μπορείτε να πάτε να γ@@@ και οι δύο! Θα πάρω τον Βαράν και θα τον βλέπετε από τον πάγκο!»

Επιπλέον ο Τέρι αναφέρθηκε σε ακόμα ένα φοβερό περιστατικό με πρωταγωνιστή τον Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος τους έβρισε και τους είπε ότι θα αγοράσει τον Βαράν και αυτός με τον Κέιχιλ θα κάτσουν στον πάγκο να τον βλέπουν. «Μπορείτε οι δύο να πάτε να γ***είτε. Θα πάω να πάρω τον Βαράν και έναν άλλον από τους καλύτερους αμυντικούς στον κόσμο για 100 εκατομμύρια λίρες και θα καθίσετε στον πάγκο και να τους παρακολουθείτε», είπε χαρακτηριστικά.