Παίκτης της Premier League παράτησε στα μισά του ραντεβού την ερωμένη του για να ελέγξει τη σύζυγό του

Μπάλα της Super League

i

© Intime

Παίκτης της Premier League παράτησε στα μισά του ραντεβού την ερωμένη του για να ελέγξει τη σύζυγό του

Sportal newsroom 10:36 - 19.11.2023 / Ανανεώθηκε: 13:31 - 19.11.2023

Ενας ποδοσφαιριστής, του οποίου του όνομα δεν έχει γίνει γνωστό, παράτησε το ραντεβού που είχε με την ερωμένη του για να πάει να... τσεκάρει σπίτι του τη σύζυγό του.

Ένας παντρεμένος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στα γήπεδα της Premier League, άφησε την ερωμένη του στα μισά του ραντεβού τους, για να πάει να ελέγξει τη σύζυγό του.

window.setTimeout(function () { let scriptCss = document.createElement('link'); scriptCss.href = 'https://www.sportal.gr/css/sport-widgets.css?v=1699615566'; scriptCss.rel = 'stylesheet'; scriptCss.type = 'text/css'; document.body.appendChild(scriptCss); let scriptTag = document.createElement('script'); scriptTag.src = 'https://widgets.sportal365.com/loader.bundle.min.js'; scriptTag.defer = true; scriptTag.onload = function () { let widgetLoaderConfig = { CDN_URL: 'https://widgets.sportal365.com', ODD_CLIENT: 'default', APP_LINK: 'desktop', API_URL: 'https://football.cache.proxy.sportal365.com/', API_KEY: '2f852b4de2f3a5cf3188e74b33087bb4:2c18422f8e826a7d11aeed52edb2449e', LANG: 'el', REQUEST_INTERVAL: 30, ENABLE_BET_SLIP: false, AUTHOR: false, THEME: "light", TOURNAMENT_ORDER: "sportal_gr", LINK_OPTIONS_V2: { 'player': {'url': '/player/{playerId}'}, 'team': {'url': '/team/{teamId}'}, 'tournament': {'url': '/tournament/{tournamentId}'}, 'match': { 'url': '/match/{matchId}', 'sort': {'criteria': 'alphabetically', 'direction': 'asc'} }, 'configuration': { 'newWindow': false }, 'standings_tournament': {'url': '/rezultati/takmicenje/{standingsId}/tabela'} } }; window.setTimeout(function () { new SMPWidgetsLoader(widgetLoaderConfig); }, 200); }; document.head.appendChild(scriptTag); }, 0);

Ο παίκτης της Premier League συνάντησε τη γυναίκα σε μια βραδινή έξοδό του στο Λονδίνο φέτος και της ζήτησε να περάσουν μια βραδιά μαζί σε ξενοδοχείο. Βέβαια, η κοπέλα του αρνήθηκε στην αρχή αλλά εκείνος ήταν αποφασισμένος. Ετσι τη βομβάρδισε με μηνύματα μέσω των οποίων της ζητούσε να συναντηθούν.

Η γυναίκα τελικά συμφώνησε κι έτσι συναντήθηκαν σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο, με τον ποδοσφαιριστή να της έχει ετοιμάσει ένα πλούσιο δείπνο και πανάκριβα δώρα. Ο παίκτης δεν έκανε καμία προσπάθεια να βγάλει τη βέρα του κατά τη διάρκεια του ραντεβού και μάλιστα έφυγε μετά από μια αχνιστή περιπέτεια για να πάει να δει πώς ήταν η σύζυγός του.

«Όταν έφτασε στο ξενοδοχείο λίγες ώρες αργότερα ήταν έτοιμος για περισσότερη δράση, αλλά είπε ότι ήταν πολύ κουρασμένος», ανέφερε μια πηγή στο Dailystar. «Είναι τόσο αλαζονικός που δεν μπήκε καν στον κόπο να βγάλει τη βέρα του όλη την ώρα που ήταν με την ερωμένη του. Ο ποδοσφαιριστής ήταν πολύ άνετος, σίγουρα δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει κάτι τέτοιο».

🔴Sportal Sunday Live με ρεπορτάζ Big 5, προκριματικά Euro και πολύ μπάσκετ

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!